Sosyal'de Özel Mesajlaşma

@Web
Adı üstünde "özel mesaj". Ona da artık inceleme yaparlarsa sınırı aşarlar.
İnsanlar yine de yazım hatası yapıyorlar. Geçen konuları gezdim. Bayağı bir yazım hatası vardı. Ona rağmen yazım hataları var forumda. Cezayı hak ediyoruz biz.
Şu "hak etmek" kelimesinin yazılışını bir türlü kavrayamadım: TÜRK DİL KURUMU
Ben birleşik yazıldığını zannediyordum.

Geriye giden konular için Öne Çıkar seçeneği bulunmakta. Merak etmeyin canı sıkılan kullansa bile sürekli kullanılamıyor.

Özel mesaj için bir kısıtlama olsa da yardımlaşma engellenemez. Bu yüzden getirilmesi söz konusu değil.
Herkes sadece 1 hesap kullanabilme hakkına sahip.
Bu bağlamda her kullanıcıya günde sadece 2 özel mesaj hakkı verilse bal gibi de engellenir.
Ayrıca kullanıcılar özel mesajı zevki kullanımdan ziyade, ihtiyaç olarak benimsedikten sonra hiç bir problem yaşatacağını sanmam.

"Facebooktan ulaşır mısın? *link*"

İki değil tek mesaj bile olsa suistimal edilebilir. Herhangi bir şekilde söz konusu değil özel mesaj.
Suistimal filtre ile önlenebilir. Fakat sizin bu konudaki katı duruşunuz önlenemez gibi gözüküyor.

Bu konu hakkında, @Recep Baltaş 'ın ve @Ali Güngör 'ünde fikir ve görüşlerini duymak isterdim..

Bence, sadece bir insanın kendine yakın gördüğü bir kişiden teknoloji dışında tavsiye alması olabilir. Örneğin benim özel hayatta bir sorunum olsa, @Akif ile konuşurdum. Çünkü bazen özel şeyler olabiliyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı