Sosyalde Sim Racing ile uğraşanlar var mı?

Sim Racing sayılmıyor ama 150 saat F1 2017'im var arada girer girer oynarım. F1 2018 çıkınca ona da abanmayı düşünüyorum. Ama online'ı düzelene kadar single devam.
 
Sim Racing sayılmıyor ama 150 saat F1 2017'im var arada girer girer oynarım. F1 2018 çıkınca ona da abanmayı düşünüyorum. Ama online'ı düzelene kadar single devam.
Evet F1 halen biraz arcade sayılabilcek bir oyun. Lakin güzeldir. Online ı dediğiniz gibi problemli. 2018 de oyuna ERS i getirecekler. Bakalım nasıl olacak.
 
Son düzenleme:
Live For Speed'de bu camiadan.
Halen oynarım LFS yi. Pistler ve Araçların neredeyse tamamı lisanssız olsa da güzeldir.
Simülasyon sıkmıyor mu? Arcade yarış oyunları daha iyi bence.
Açıkçası kişiden kişiye değişiyor. Gerçekçilik ve Yarış tutkunları genel olarak simleri tercih eder çünkü simlerin fizik motoru çok daha gerçekçidir ve Online modunda arcade oyunlar gibi fazla problem olmaz ve insanlar buna oyun gözüyle bakmazlar.(özellikle İRacing ve rFactor 2).
 
Bütün hepsini denedim sayılır. DFGT ile Project CARS 2 oynuyorum şu anda. iRacing alternatifi ve rating sistemi olduğu için duyurulduğundan beri bekliyordum. Benim amacım gerçek kişilerle karşılaşmak olduğu için lobileri dolu bir oyun gerekiyordu o yüzden tercih ettim. Assetto Corsa, F1 2014, 2015, 2017, rFactor 2, RaceRoom RE, iRacing hepsini denedim. iRacing gibisi yok ama düzenli gelirim olmadığından abonelik sistemi beni aşıyor.

ESL'de Project CARS yarışlarına katılmıştım bir aralar. Assetto Corsa'da da SRS eklentisiyle birkaç yarışa girmişliğim oldu.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı