Sosyal’deki Ezberci İnsanlar

  • O paraya masaüstü toplarsın kardeşim.
  • Yok ben hayatımda 2060'ı bırak GT 730 bile görmedim ama herkese "2060'dan aşağısı alınmaz abi" diyorum.
  • Hayatımda bir arada görmediğim paraya bilgisayar önerisi isteyenlere "şu kadar daha ekle bunu al" diyorum.
  • İşlemci-ekran kartında soğutmanın bir önemi yoktur.
  • 2060 Gaming Z alacağın paraya '2070 adı duyulmamış edition' al kardeşim.
  • Anakartı M alın bir farkı yok. (Üreten adamlar bilmiyor)
  • Kardeşim ben o tarz bir bilgisayarın hayatım boyunca yanından bile geçmedim ama 'bilmem ne' sitesinde yorumlarını gördüm o yüzden konulara "o bilgisayarın şu'su çok kötü kardeşim" yazıyorum.
  • Bilmem ne markasını, bilmem ne ürününü alan maldır. (Her malın bir alıcısı vardır sözünü kafasına atasım geliyor böylelerinin)
Ulan senin benim sosyoekonomik durumumdan, yaşadığım yerden, okul okuyup okumadığımdan, bulunduğum yerin sıcaklığından, bilgisayarda ne iş yapacağımdan haberin var mı da ben her bilgisayar önerisi istediğimde "kardeşim o paraya masaüstü toplarsın" diyorsun? Belki çok bilgisayar taşıyorum, belki şehir dışında okuyorum, belki elimde o sıcaklığı hissetmeden oyun oynayamıyorum, laptop fantezim var? Ben laptop önerisi istediysem niye bana böyle saçma sapan anektodlarla geliyorsun? Neden hayatın boyunca kullanmadığın bir ürün hakkında yorum yapıyorsun? Adam fan önerisi konusu açıyor elin ayağın titriyor 1600 AF al yazmamak için değil mi? Bu neyin kafasıdır arkadaşım ya...
 
2060 Gaming Z alacağın paraya '2070 adı duyulmamış edition' al kardeşim.
Aynen senin duymadığın edition yapacak bir şey yok ha ben ürüne değil "Memesay" olmasına para veriyorum diyorsanız bilemem.
 
Bi' bu kitle, bi' de konuya doğru ve detaylı bir cevap verildiğini görmesine rağmen aynı cevabı farklı cümleyle yazan bi' kitle var. Yaşları 10-15 arası 5 arkadaş o kelimelerin tüm permütasyonunu yazmazsa olmuyor sanki. Bi' tane yanlış ya da gereksiz yorum için en az iki kişi zamanını boş yere harcıyor, nasıl bu kadar toleransı var bu konunun anlamış değilim.
 
Nvidia fanboyluğundan etiketlenirim diye korkmuştum. Neyse ki benimki ezber değil, gerçekler.
 
Bir de konuda yazılanı evirip çevirip farklı bir anlam çıkarıp üstüne de linç edenler var. Tüm kötülüklerin sadece Türkiye'de olduğuna inanan kişileri eleştirmek için konu açtım, linç etmesinler diye bunların ülkede var olduğunu biliyorum, bence de olmaması gerekiyor gibi bir not da yazdım. Sonra birileri çıkıp, "sen daha bu ülke çok iyi yerlere gelecek diye hayal kur" diyerek beni linç etti. 😂
 
Son düzenleme:
Artık gına geldi, her konuya 1600 AF yazıp yazıp duruyorlar, artık bu işlemcinin stokları tükendi, anca hazır sistemlerde karşımıza çıkıyor. Ayrı satanlar da fahiş fiyattan satıyor.

Örnek olarak bir konu bırakıyorum: RTX 2060 GPU kullanımı düşük - Technopat Sosyal

Arkadaşımız Intel 6700 kullanıyor, gelmiş @YasinÇ. arkadaşımız "darboğaz var, 1600 AF al" yazıyor. Ne alaka 1600 AF peki? Hiçbir alakası yok... Konu sahibinin sistemi dahi desteklemiyor 1600 AF'yi. Arkadaş bilmeden gidip o kadar parayı basıp 1600 AF alsa sonra gelip bu arkadaşa saydırsa haklı mı? Haklı.

Eki Görüntüle 647529

Araştırmadan, bilmeden her şeye AMD atıp duruyorlar. Adamın bütçesini ne ara öğrendin de gidiyorsun 1600 AF yazıp geçiyorsun?

Bunu yapmayalım.

Abi bu da değil mesela Intel bir model işlemci yapacak veya yeni model bir AMD işlemci çıktı Benchmark testi olsa da daha ucuz daha performanslı işlemciyi tavsiye etmiyorlar illa kendileri sövcem sövemiyorum tespih sağ olsun anca öyle sinirim gidiyor.
 
Bu ülkenin tamamında olan bir şey zaten bir şeyi bilmemeyi kabullenemiyorlar, gördükleri her soruna Win 10 kur diyenlerle aynı bunlar da, hani olur ya İngilizce bilmeyen biri karşısında turist bir şey sorunca cevap vermek için saçmalar, bu da aynı hesap.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı