Sosyal'deki GamePower Nefreti

F/P diye aldığınız ürünlerde sorun yaşayan çok, size gelirse görürüm bu F/P dediğiniz ürünleri nasıl kötüleyeceğinizi.
Klavyeleri güzel bence. Kulaklık denemedim ama dip ses gibi bazı sorunları olduğundan bahsetti. Ha, siz sadece oyun oynayacaksınızdır. Sesin olduğu yeri göatersin yeterli diyorsanız benim diyecek bir şeyim yok. Kaliteli bir ses istiyorsanız maalesef, bunlarla 5 liralık kulaklıkların farkı yok.
Mouse konusunda da sorun yaşayan gördüm, bozulan mouselar gırla.
Şahsen klavyeleri hariç bir ürünlerini öneresim yok. Klavye önerilerine de bakmıyorum, en ucuz mekanik klavyeyi alıcam gibi gözüküyor. James Donkey klavye sanırım o da.
Bu Gamepower PSU olayını elli defa konuştuk. Okuma yazma bilmeyenler bir zahmet 1. Sınıfa geri dönsünler. Bundan da uygunsuz üslup cezası alırsam yakında moderatörlerin bizden çiçek olmamızı isteyeceğimizin kanıtıdır.

Son düzenleme:
Forumda Gamepower kullananlara şu gözle bakılıyor:
6xR2Wb.jpg

Her zaman söylüyorum. Her zaman da söyleyeceğim. Teknoloji şans işidir. Bir ürünün sizde uzun süre sorunsuz çalışması ürünün kalitesini göstermez. Kalite ve ömür farklı kavramlardır. Evet, bazı istisnalar olabiliyor, doğrudur. Fakat şöyle bir şey var. Düşük bütçesi olan birine bu markaların önerilmesi normaldir. Ya abi, geçen gün 800 TL klavye önerisi diye konu açıldı, adamın biri gelmiş bunu öneriyor ;

İşte o zaman sinirden deliye döndüm. Hadi başlığa tam bakmadın, ya abi koskocaman 800 TL yazısınıda mı görmedin?

@Ardaaa11 ne oldu? Mesajına kızgın emojisi gelince katlanamadın herhalde. 🙂

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00