Affansen
Kilopat
- Makaleler
- 1
Elma yeni glavye yapcakmış, gaybolunca eğer fanboyu isen kendisi eve dönüyormuş akşam ezanından önce. (!)Mesela benim platoon klavyem vardi. Çok güzeldi. Kayboldu sonra.
Elma yeni glavye yapcakmış, gaybolunca eğer fanboyu isen kendisi eve dönüyormuş akşam ezanından önce. (!)Mesela benim platoon klavyem vardi. Çok güzeldi. Kayboldu sonra.
Mesela benim platoon klavyem vardi. Çok güzeldi. Kayboldu sonra.
Evet biliyorum.Gamepower PSU önermiyorum diyen kaç kullanıcı Gamepower PSU'yu neden önermediğini biliyor mu acaba?![]()
"Sistemi saatli bombaya dönüştürüp infilak etmesine vesile olmamak için."Çin'de merdiven altı, en dandik parçalarla üretilmesi yeterli bir sebep. Saatli bomba gibi o PSU'lar. Almadığım için yaşamadım. Alsaydım yaşardım.
Yuvadan uçma zamanı gelmiş ve yavaş yavaş gitmiş...Kayboldu derken.
Siz neden böyle saçma sapan bir yorum yaptığınızı biliyor musunuz acaba, asıl onu sormak lazım.Gamepower PSU önermiyorum diyen kaç kullanıcı Gamepower PSU'yu neden önermediğini biliyor mu acaba?![]()
Adamların numarası mı var? Şaşırdım doğrusuEn önemlisi arkadaşlar, ben Corsair ürün önerirken içim rahat. Çünkü bozulursa Hollanda'dan yenisini göndereceklerini biliyorum. Ama Gamepower? Numaralarını bile açmıyorlar.
Evet biliyorum.
"Sistemi saatli bombaya dönüştürüp infilak etmesine vesile olmamak için."
Bomba kısmı işin dalgası. Daha siz bunu bile anlamadan neden yorum yapıyorsunuz? Madem başkalarının bilmediğini sorgulayacak kadar bilgilisiniz, o zaman en azından bilmediğiniz veya anlamadığınız bir konu hakkında lütfen yorum yapmayın.Benim söylemek istediğim şey çoğu kişinin Gamepower PSU'ya bomba demesi ama neden olduğunu kendisinin de bilmemesi.
Siz biliyorsunuzdur, o biliyordur ama çoğu kişi bilmiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.