Sosyal'deki GamePower Nefreti

Benim söylemek istediğim şey çoğu kişinin Gamepower PSU'ya bomba demesi ama neden olduğunu kendisinin de bilmemesi.
Siz biliyorsunuzdur, o biliyordur ama çoğu kişi bilmiyor.
Hayır, azcık bu işlerle arası iyi olan ürünlerin hangi ülkenin malı olduğunu bilen insan o soruyu da bilir. Çin'de merdiven altı toplayıp getiriyorlar. Üstüne birde ArÇiBi ışık olunca gamer diye satıyorlar.

Gerçekten çok komik.Bende gerçekten C4 sanıyordum vah vah!

Yine geldiğimiz yere geldik "bunların 5 liralık kulaklıkdan farkı yok" kaç aydır kullandığım kulaklığa söylüyor. "6 aylık klavye" yani aynı hesap aynı düzen değişen bir şey yok. Örneğin fare isteyen birine bütçesi dahilinde Gamepower önerdiğimiz zaman aradan biri çıkıp. -Gamepower o kardeşim çinde merdiven altı üretim dokunduğun anda kırılıyor veya bozuluyor. Demeye devam edecek.
Bir espiriyi de 2 milyonuncu kez görünce komik olmuyor.

Aynı kulaklığı arkadaş tavsiyesi ile aldım, malzeme kalitesi yerlerde, parasını hak etmiyor bence, iş görüyor ama FPS oyunları oynamadığım sürece takmıyorum, klavye alırken buna dikkat ettim ve Corsair Strafe RGB MK.2 aldım kalite akıyor kenarlarından, verdiğim parayı sonuna kadar hak ediyor, siz kaliteli ürün görmemişsiniz, kullanmamışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…