Sosyal'deki GamePower Nefreti

Şu Gamepower öven çoluk çocuğun lafına aldanıp Gamepower almayın. Kaliteli ya da F/P değil. En geç 1 sene sonra bozulacak kıyıtık bir şey için paranıza yazık edeceğinize o paranızı hiç harcamamanız daha iyi. Gamepower klavye ya da mouse kullanıp bunlara kaliteli diyen birisi hayatında hiç kaliteli ürün kullanmamıştır.

Şu Gamepower öven çoluk çocuğun lafına aldanıp Gamepower almayın. Kaliteli ya da F/P değil. En geç 1 sene sonra bozulacak kıyıtık bir şey için paranıza yazık edeceğinize o paranızı hiç harcamamanız daha iyi. Gamepower klavye ya da mouse kullanıp bunlara kaliteli diyen birisi hayatında hiç kaliteli ürün kullanmamıştır.
Öyle deme 1 seneden fazla kullananlar da varmış 😁.

Yine geldiğimiz yere geldik "bunların 5 liralık kulaklıkdan farkı yok" kaç aydır kullandığım kulaklığa söylüyor. "6 aylık klavye" yani aynı hesap aynı düzen değişen bir şey yok. Örneğin fare isteyen birine bütçesi dahilinde Gamepower önerdiğimiz zaman aradan biri çıkıp. -Gamepower o kardeşim çinde merdiven altı üretim dokunduğun anda kırılıyor veya bozuluyor. Demeye devam edecek.
Bir espiriyi de 2 milyonuncu kez görünce komik olmuyor.
Buyrun, kullandığınız kulaklığı bilmem ama kullanan birisi var. Ben günde 6 7 saatimi forumda harcıyorum, emin ol ki şikayetçileri görüyorum. En başta F/P diye alırsın ama çabuk bozulur. Ekşi gibi yerlerde aratırsan görürsün, son yorumların neredeyse hepsi kötü. Arkadaş da söylemiş zaten dandirik olduğunu.

Son düzenleme:
Yok, GamePower Tinker V2 bana tam 2 yıl dayandı, sonrasında da sattım. Kalite miydi, tartışılır ama tatmin ediciydi.

Aynı Gamepower Medusa'yı 1,5 sene kullandım. 1 senede mikrofon bozuldu, 1,5 sene dolarken de sol kulaktan ses gelmemeye başladı.

Anlamıyorum bu marka iyi de bana mı kötüsü geliyor?
Galiba kötü ama Algida gibi arada bedava çubuklu dondurma geliyor, bedava çubuğu bulursan da iyi bir şeyler almış oluyorsun :D

Galiba kötü ama Algida gibi arada bedava çubuklu dondurma geliyor, bedava çubuğu bulursan da iyi bir şeyler almış oluyorsun :D
Bu yorumlardan sonra PSU'dan iyice tırsmaya başladım. :D Ancak 2 yılda o kadar elektrik kesintisine rağmen patlamayan artık daha da patlamaz demi. :D Patlamaz yani, yazık olmasın şimdi. :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı