Sosyal'deki GamePower Nefreti

@249580 Evet sizi hedef aldım ama sadece sizi değil, diğer benzer kullanıcıları da

Evet çin üretimli sitelerinde çalıştıkları yerin adresi bile var. Türkiyede dağıtımını "Oksid Bilişim Teknoloji San. ve Tic. Ltd. Şti." yapıyor. Demek istediğim merdiven altı olmadığı. Peki kim yapıyor merdiven altı toplayıp satan: Rampage, Segment Bilgisayara bağlı yerli markamız Zaten Rampage ürünlerin tıpatıp aynısını başka markalarda da görebilirsiniz. Yani Gamepower'ın kendisi marka.

Vay be, demek boşu boşuna insanlara mesaj yazıyormuşuz. Tekrardan özür dilerim.

@249580
Gamepower da fason, kasalarını başka sitelerde görebilirsin. Warcry ve Horizon JNP üretimi örneğin. Bu kasalar fena değil, onu da belirteyim.

Malzeme kalitesi düşük bu tip markaları öneren kanallar, teknoloji siteleri yüzünden bu markalar kısa yoldan ceplerini doldurup daha sonradan başka bir marka adıyla aynı düşük kalite ürünleri satma uyanıklığı yapmayıp malzeme kalitelerini yükseltseler zamanla güven oluşacak ama bunu yapmıyorlar. O yüzden kendi kullanmayacağı ürünü tanıtanların etkisinde kalmamak gerekir. Bilindik kaliteli markalar bir günde kaliteli olmadılar, yerinde saymayıp yıllarca üstüne koyarak sektörde yer edindiler.

Gamepower'ın ürünleri de sütten çıkmış ak kaşık değil:

Parası olmayan, ucuz ekipman alması gereken kişiler alabilir, gidipte kaliteli marka alacak diye "marka"nin en ucuz ürününü söylemek yanlış bana kalırsa.

Şahsen ben James Donkey klavye ve Gamepower mouse ve kulaklık kullanıyorum, mükemmel değiller elbet ama 30TL'ye aldığım mouse ve 70TL'ye aldığım bir kulaklık için kesinlikle F/P'ler.

Klavyede tuşlar yay sesi geliyor, alt tuşunun ışığı öldü ama 100TL'lık bir klavyeden beklenebilecek en iyisi bu.

Ucuz mal alacaksanız bazı şeeylerden feragat etmek gerek, ucuz etin yahnisi yani, alınabilirler alınamaz değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…