Sosyal'e Tarih Bölümü açılsın mı?

Sosyal'e Tarih Bölümü açılsın mı?

• Evet

Oy: 61 78,2%
  • Hayır

Oy: 17 21,8%

• Oy verenlerin toplamı
    78
Tarih bölümü olsaydı oraya açılırdı diyebileceğiniz, son bir ayda açılmış kaç konu var?

Kararı buna göre verebiliriz.
Ben yeni katıldığım için çok bir şey söyleyemeyeceğim, bu sadece bir öneriydi ki bence böyle bir bir bölüm olsa ilgi göreceğini düşünmüştüm arkadaşlarımla yaptığım tarihi tartışmalar çok hoşuma gidiyor bende bunu daha büyük çapta kişilerle yapmanın daha da hoş olacağını düşünmüştüm.

Sanmıyorum. Konu açmak isteyen her halükarda açabilir.
Hocam, peki "Tiyatro" bölümü neden hâlâ açık? Dikkat edecek olursanız, altı tane konu paylaşılmış. En son, 7 Mart 2020 tarihinde yorum atılmış. Sizlerden isteğim, açmanız. Çünkü bu ortamda güzel bilgi paylaşımları olabilir. Hatta ,saygı çerçevesinde, tartışmalar bile dönebilir. Açmanın sunucuya vb. bir yere yükü varsa, bilemiyorum o konuları.
Yanlış anlaşılmasın. Tiyatro bölümü açık olsun. Ama "Tarih" bölümünün de Sosyal'e yakışacağını düşünüyorum. Tabii, yine de sizler bilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar. Sosyal'de şahsi olarak gördüğüm eksiklerden birisi "Tarih" bölümünün açılmamış olmasıdır. Konu hakkında açılan önceki gönderilere de baktım. Kilitlenmiş. Gerekçe olarak, siyasete kayabileceği, buna bağlı olarak da tartışma veya kavgaya gidebileceği gösterilmiş. Hak veriyorum. Ama benim istediğim; savaş/siyaset tarihinden ziyade, daha çok dünyayı etkileyen olayların (Örneğin, Fransız İhtilâli), buluş/icat vb. konuların tarihinin konuşulduğu bir bölüm görmek. Tabii; düzgün bir ortam olursa, ülkemizdeki savaşları ve de bunların sonucunu tartışabiliriz. Neyse. Sizce açılmalı mıdır? Açılırsa da nasıl olmalıdır? Görüşleriniz nelerdir?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı