Tartışma ve seviye ne yazık ki göreceli. Tartışmalar, haklı çıkma ya da kazanılması gereken bir olgu anlamına kıstırılmış durumda. Seviye ise bulursanız beni de etiketleyin.Bence açılmalı. Fakat tartışma seviyeli olmalı. Yoksa din konuları gibi bir müddet sonra konular kapanır.
Hiç güvenmiyorum bu konuda. Sırf insanlar tartışsın, kavga etsin diye belli tür konular açan insanlar var Technopat'ta. (bkz: Felsefe)Bence açılmalı. Fakat tartışma seviyeli olmalı. Yoksa din konuları gibi bir müddet sonra konular kapanır.
O konuyu ben hallederim. Hazır bu kadar boş vaktinde varken. Her hafta belli bir konu üzerine münazara gibi bir etkinlik yapabiliriz.Savaş konuları olursa bol bol uğrarım. Açılır açılmasına da bölümü kim aktif tutacak? Mesela ben birkaç arkadaşla birlikte Havacılık kategorisini canlandırıyorum arada. Aktif olarak kullanılmalı yoksa açmazlar.
Hocam yorumunuza katılıyorum. Açılacak konuları, yönetim sınırlandırabilir.Hiç güvenmiyorum bu konuda. Sırf insanlar tartışsın, kavga etsin diye belli tür konular açan insanlar var Technopat'ta. (bkz: Felsefe)
Plutarkhos'umuz var. Bir miktar içerik sağlar.Savaş konuları olursa bol bol uğrarım. Açılır açılmasına da bölümü kim aktif tutacak? Mesela ben birkaç arkadaşla birlikte Havacılık kategorisini canlandırıyorum arada. Aktif olarak kullanılmalı yoksa açmazlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.