Sosyal'e Tarih Bölümü açılsın mı?

Sosyal'e Tarih Bölümü açılsın mı?

• Evet

Oy: 61 78,2%
  • Hayır

Oy: 17 21,8%

• Oy verenlerin toplamı
    78
Bence açılmalı. Fakat tartışma seviyeli olmalı. Yoksa din konuları gibi bir müddet sonra konular kapanır.
Tartışma ve seviye ne yazık ki göreceli. Tartışmalar, haklı çıkma ya da kazanılması gereken bir olgu anlamına kıstırılmış durumda. Seviye ise bulursanız beni de etiketleyin.

Savaş konuları olursa bol bol uğrarım. Açılır açılmasına da bölümü kim aktif tutacak? Mesela ben birkaç arkadaşla birlikte Havacılık kategorisini canlandırıyorum arada. Aktif olarak kullanılmalı yoksa açmazlar.

Savaş konuları olursa bol bol uğrarım. Açılır açılmasına da bölümü kim aktif tutacak? Mesela ben birkaç arkadaşla birlikte Havacılık kategorisini canlandırıyorum arada. Aktif olarak kullanılmalı yoksa açmazlar.
O konuyu ben hallederim. Hazır bu kadar boş vaktinde varken. Her hafta belli bir konu üzerine münazara gibi bir etkinlik yapabiliriz.

Hiç güvenmiyorum bu konuda. Sırf insanlar tartışsın, kavga etsin diye belli tür konular açan insanlar var Technopat'ta. (bkz: Felsefe)
Hocam yorumunuza katılıyorum. Açılacak konuları, yönetim sınırlandırabilir.
Düşüncem, siyaset/savaş tarihinden ziyade icatların, buluşların, dünyaya etki etmiş olayların (Örneğin; yazının tarihi, Kavimler Göçü vb.) konusunun açılmasıdır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı