Pandemi sürecinde insanlar çok sıkıldı. Sıkılan da gelip Sosyal'de troll'lük yapıyor. Sizler rapor sistemini aktif kullanın. Aktifliği de caydırıp hal hatır sormak için yapmayın da
@M16 Kullanan Müşrik Örnek vermek gerekirse painkiller'ın açtığı ''beyin yakan'' konular oldukça kaliteliydi benim gözümde, Konu Dışı bölümünü takip ettiyseniz pek de iç açıcı olmadığını gözlemlemişsinizdir. Örneklendirmek istemiyorum, kendiniz kontrol edebilirsiniz.
Pandemi sürecinde insanlar çok sıkıldı. Sıkılan da gelip Sosyal'de troll'lük yapıyor. Sizler rapor sistemini aktif kullanın. Aktifliği de caydırıp hal hatır sormak için yapmayın da
Raporlama sistemindeki raporlama sonrası bekleme süresini azaltmak gerekli. Özellikle her girdiğim konuda olumsuzluklar gördükçe seri seri raporlayamıyoruz .
Buraya katıldığım zaman Türkçeyi bilmediğimi fark ettim. Yukarıdaki arkadaşların yorumlarına katılıyorum. Bir süre sonra alışılıyor, ceza yedikçe doğrusunu öğreniyorsunuz.
Raporlama sistemindeki raporlama sonrası bekleme süresini azaltmak gerekli. Özellikle her girdiğim konuda olumsuzluklar gördükçe seri seri raporlayamıyoruz .
Bazı arkadaşların yönetimi belirteyim "Yazım kurallarına uymuyor, aşağıdaki arkadaş da alıntılamış". Ya da "Konuda çok hata var, ilgilenebilirseniz iyi olur" yazanlar var. Tek mesaj raporlandığından, tek mesajda kalabiliyoruz.