Souls Türüne Sekiro ile Başlanır mı?

Makaleler
11
Yer
Malatya
Selamlar. Indirimlerde Sekiro görünce alayım dedim. Zaten souls türüne girmek istiyordum, benim için güzel oldu. Ama türe giriş için doğru oyun mu emin olamadım şimdi. Klasik üçlemeden biraz daha farklı. Sekiro'nun daha zor olduğunu ve onu bitirince diğer üçlemenin daha yavan kaldığını söylüyorlar. Başlangıç için iyi bir fikir değilse parayı başka türlü değerlendireceğim. Souls oyunlarını bitiren arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.

Selam. Indirimlerde Sekiro görünce alayım dedim. Zaten souls türüne girmek istiyordum, benim için güzel oldu. Ama türe giriş için doğru oyun mu emin olamadım şimdi. Klasik üçlemeden biraz daha farklı. Sekiro'nun daha zor olduğunu ve onu bitirince diğer üçlemenin daha yavan kaldığını söylüyorlar. Başlangıç için iyi bir fikir değilse parayı başka türlü değerlendireceğim. Souls oyunlarını bitiren arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.

Kesinlikle öneririm bu Sekiro denen keratayı çok kaliteli bir yapım benim gözümde kesinlikle denemeni öneriyorum.
Mini boss'ları vs. kesmeden önce ne yapman gerektiğini hangi tuşlarla kaçabildiğini söylüyor onlara dikkat edince çok daha işin kolaylaşıyor mini Boss'un veya Boss'ların üstünde Japonca yazı çıkıca hemen ondan uzaklaşman en iyi seçeneklerden biri oluyor yeni başladıysan denemende fayda var sevmezsen iade seçeneğin var zaten.

Selamlar. Indirimlerde Sekiro görünce alayım dedim. Zaten souls türüne girmek istiyordum, benim için güzel oldu. Ama türe giriş için doğru oyun mu emin olamadım şimdi. Klasik üçlemeden biraz daha farklı. Sekiro'nun daha zor olduğunu ve onu bitirince diğer üçlemenin daha yavan kaldığını söylüyorlar. Başlangıç için iyi bir fikir değilse parayı başka türlü değerlendireceğim. Souls oyunlarını bitiren arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.
DS1-3 Elden ringi bitirmiş biri olarak sekiro bana zor geldi o yüzden bitirmeye uğraşmadım. Tamamen çok farklı geliyor bana sekiro. Aşırı hareketli olmak zorundasın gideceğin klaslar falan yok bana kalırsa sekirodan başlanılmaz ama bir arkadaşım sekiro bitirmiş ds serisi zor gelmiş kişiden kişiye göre değişiyor sanırım.

DS1-3 Elden ringi bitirmiş biri olarak sekiro bana zor geldi o yüzden bitirmeye uğraşmadım. Tamamen çok farklı geliyor bana sekiro. Aşırı hareketli olmak zorundasın gideceğin klaslar falan yok bana kalırsa sekirodan başlanılmaz ama bir arkadaşım sekiro bitirmiş ds serisi zor gelmiş kişiden kişiye göre değişiyor sanırım.
Bana da sekiro kolay geldi hocam dediğiniz gibi kişiden kişiye göre değişiyor.

Ben dark soulsu hiç beceremedim, ama elden ring çok kolay geldi.

Sekironun combat'ı çok iyidir, mekanikleri ise basittir ama ustalaşmanız lazım. Deflect ve engellenemeyen saldırılar üzerinde ustalaştığınız zaman yenemeyeceğiniz düşman yok.

Yorumlarınız için teşekkürler. Zaten Sekiro her türlü oynayacağım bir oyun olduğu için oyunu önerip önermemenize veya anlatmanıza gerek yoktu ama sağ olun. @Xanteus'un yorumu üzerine oyunu şimdilik iade etmeye karar verdim. Klasik üçleme indirime girince onları alarak başlarım seriye.

Seriye başlamak için doğru bir karar değil bence. Çünkü Sekiro diğerlerinden farklı ve en zoru. Mekaniklerini çözdükten sonra en çok keyif alacağın Souls oyunu olabilir. Tamamen parry üzerine odaklanılması gereken bir oyun. Karakter gelişimi yok. Oynaya oynaya kendini geliştirmen gerekiyor. Bu da sıkabilir. Souls serisinin en keyifli(bence) ve basit olanı Elden Ring'tir. Başlanacaksa Elden Ring ile başlamak lazım. Çünkü kolaylık açısından daha esnek yapıya sahip. Giriş için en iyi tercih olur. Her oyuncuya hitap ediyor ve türü öğretmiş oluyor.

Seriye başlamak için doğru bir karar değil bence. Çünkü Sekiro diğerlerinden farklı ve en zoru. Mekaniklerini çözdükten sonra en çok keyif alacağın Souls oyunu olabilir. Tamamen parry üzerine odaklanılması gereken bir oyun. Karakter gelişimi yok. Oynaya oynaya kendini geliştirmen gerekiyor. Bu da sıkabilir. Souls serisinin en keyifli(bence) ve basit olanı Elden Ring'tir. Başlanacaksa Elden Ring ile başlamak lazım. Çünkü kolaylık açısından daha esnek yapıya sahip. Giriş için en iyi tercih olur. Her oyuncuya hitap ediyor ve türü öğretmiş oluyor.
Asıl aradığım cevap buydu. Elden Ring için parayı toplamak biraz uzun süreceği için üçleme ile başlamak daha mantıklı duruyor şu an. Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı