R rafetsunal Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 1.923 Makaleler 2 Çözümler 7 31 Aralık 2023 #1 Burada 3 tane ayar var. Bunları kurcalamam gerekli mi? 35 de mesela bunları 100e falan çeksem ses kalitesi artar mı yoksa boş mu? Dosya Ekleri 1703971093694.png 13,4 KB · Görüntüleme: 58
Burada 3 tane ayar var. Bunları kurcalamam gerekli mi? 35 de mesela bunları 100e falan çeksem ses kalitesi artar mı yoksa boş mu?
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.351 Makaleler 8 Çözümler 180 31 Aralık 2023 #2 rafetsunal dedi: Burada 3 tane ayar var. Bunları kurcalamam gerekli mi? 35 de mesela bunları 100e falan çeksem ses kalitesi artar mı yoksa boş mu? Genişletmek için tıkla... Burası ses yüksekliği Sound Blaster'in yazılımı olması gerekiyor oradan ayarlayacaksınız. Artı 0 Eksi
rafetsunal dedi: Burada 3 tane ayar var. Bunları kurcalamam gerekli mi? 35 de mesela bunları 100e falan çeksem ses kalitesi artar mı yoksa boş mu? Genişletmek için tıkla... Burası ses yüksekliği Sound Blaster'in yazılımı olması gerekiyor oradan ayarlayacaksınız.
KS KS R rafetsunal Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 1.923 Makaleler 2 Çözümler 7 31 Aralık 2023 #3 XPLSG dedi: Burası ses yüksekliği Sound Blaster'in yazılımı olması gerekiyor oradan ayarlayacaksınız. Genişletmek için tıkla... Yazılımı kullanmıyorum hiçbir ayarı işime yaramıyor sadece Windows'tan leq açıyorum. Artı 0 Eksi
XPLSG dedi: Burası ses yüksekliği Sound Blaster'in yazılımı olması gerekiyor oradan ayarlayacaksınız. Genişletmek için tıkla... Yazılımı kullanmıyorum hiçbir ayarı işime yaramıyor sadece Windows'tan leq açıyorum.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.351 Makaleler 8 Çözümler 180 31 Aralık 2023 #4 rafetsunal dedi: Yazılımı kullanmıyorum hiçbir ayarı işime yaramıyor sadece Windows'tan leq açıyorum. Genişletmek için tıkla... Yaramıyorsa o zaman kullanmayabilirsiniz levels kısmı sadece ses seviyesini gösterir. Artı 0 Eksi
rafetsunal dedi: Yazılımı kullanmıyorum hiçbir ayarı işime yaramıyor sadece Windows'tan leq açıyorum. Genişletmek için tıkla... Yaramıyorsa o zaman kullanmayabilirsiniz levels kısmı sadece ses seviyesini gösterir.
KS KS R rafetsunal Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 1.923 Makaleler 2 Çözümler 7 31 Aralık 2023 #5 XPLSG dedi: Yaramıyorsa o zaman kullanmayabilirsiniz levels kısmı sadece ses seviyesini gösterir. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
XPLSG dedi: Yaramıyorsa o zaman kullanmayabilirsiniz levels kısmı sadece ses seviyesini gösterir. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim.