Hocam öncelikle çok teşekkürler. Kulağıma güveniyorum, neden? Çünkü Soundcore Life Q30 kulaklığımda aynı ekolayzır değişikliklerini yaptığımda kesinlikle fark ediyor. Ekolayzıra çok iyi tepki veriyor ama bu kulaklıkta bir şey değişmediğine eminim. Bir çok kişi de aynı şeyi yaşamış.Aynı kulaklığı oto akustik de kullanıyorum. Diğerlerini deneyerek buna karar verdim.
Ya üründe yada kulağında bir sorun vardır hocam, harici değişimi fark etmemek pek mümkün değil.
Kulağından emin isen ürünü servise göndermeden önce şu konudan nasıl ekolayzır ayarı yapılır inceleyebilirsin.
O zaman dediğim gibi hocam, linkini attığım konuyu incele, o konuda anlatıldığı gibi ayar yapmayı dene. Yine verim alamaz isen servisine gönderirsin.Hocam öncelikle çok teşekkürler. Kulağıma güveniyorum, neden? Çünkü Soundcore Life Q30 kulaklığımda aynı ekolayzır değişikliklerini yaptığımda kesinlikle fark ediyor. Ekolayzıra çok iyi tepki veriyor ama bu kulaklıkta bir şey değişmediğine eminim. Bir çok kişi de aynı şeyi yaşamış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.