Soundcore Space Q45 vs Sennheiser Accentum Wireless

ANC açısından Q45 daha iyi olur büyük ihtimalle. Ses kalitesi açısından accentum diyeceğim.

Aradaki fiyat farkını da göz önünde bulundurmak gerek tabii ki.

Ses kalitesinde accentum Q45'i 1000 kere cebinden çıkarır.
ANC açısından accentum gene de daha iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:

ANC testini göremedim açıkçası. Rtings'ten açıp bakmayı ben de biliyorum.

Yazıya dayanırsak rtings "best mid-range budget noise cancelling headphone" olarak Q45 göstermiş.

Sağ olun peki JBL Tune 770 ANC veya Beast Studio 3 modelleri hakkında ne düşünüyorsunuz yine bu fiyat bandına yakınlar.

JBL ve Beats ürünlerine pek yanaşmıyorum ben.

Bir iki kaynak üzerinden paylaşmışlardı fakat silinmiş ya da yanlış kaynağı atmış olabilirim hocam.
Kaynağı bulamazsam raporlayıp mesajımı çizdirebilirsiniz.

Bir iki kaynak üzerinden paylaşmışlardı fakat silinmiş ya da yanlış kaynağı atmış olabilirim hocam.
Kaynağı bulamazsam raporlayıp mesajımı çizdirebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Q45 ve accentumun anc performansları burada test edilmiş. Bu iki videoya göre q45'in anc'si çok daha iyi çalışıyor.

Q45 ve accentumun ANC performansları burada test edilmiş. Bu iki videoya göre Q45'in ANC'si çok daha iyi çalışıyor.

Baktığım kadarıyla müzik açıldığı takdirde aşırı bir fark olmaz gibi geliyor. Ses kalitesi anlamında eğer accentum daha iyi ise onu almak daha mantıklı gibi görünüyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı