Tek sıkıntı kaynak değil bence. Lojistik yok yüksek ihtimal. Savunma yapsa bile fortlar hızlı düşer.
Vallahi ben olsam böyle bir Save'i direkt bırakmıştım. Oyunu da silmiştim lanet olsun diye, HOI4 insana kafayı yedirtir.
Savunmaya geçip dediğiniz gibi lojistiği düzeltmesi lazım. Aksi taktirde iptal bu save.
Yani aslında %1000 effiency modunu indirirse düzeltir de ne kadar zevk verir bilmiyorum.Bence bu hali bile iptal. O kadar açığı çok zor düzeltir.
Yakıt yok ayrıca tank kullanıyor musunuz? Lojistik haritasını ve stok durumunu atabilir misiniele.
Eleştirileriniz benim için çok önemli bu oyunda kendimi geliştirmek istiyorum. O kadar tank üretmeme rağmen 18 tümen kadar tank birliğim var yani tank bastığımda lojistikleri çöp oluyor.
Yakıt yok ayrıca tank kullanıyor musunuz? Lojistik haritasını ve stok durumunu atabilir misiniz?
Yakıt yok ayrıca tank kullanıyor musunuz? Lojistik haritasını ve stok durumunu atabilir misiniz?
Eleştirileriniz benim için çok önemli bu oyunda kendimi geliştirmek istiyorum. O kadar tank üretmeme rağmen 18 tümen kadar tank birliğim var yani tank bastığımda lojistikleri çöp oluyor.
Eki Görüntüle 1991861
Tankı atmayı unutmusum mekanize kullanamadım fırsatım olmadı.
Eki Görüntüle 1991861
Tankı atmayı unutmusum mekanize kullanamadım fırsatım olmadı.
Eki Görüntüle 1991864Eki Görüntüle 1991865Eki Görüntüle 1991864
Eki Görüntüle 1991864Eki Görüntüle 1991865Eki Görüntüle 1991864
Ordunun durumu aşağıdaki gibi eleştirileriniz benim için çok önemli.
Eki Görüntüle 1991868Eki Görüntüle 1991869Eki Görüntüle 1991870
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.