mertvuuk Centipat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 641 11 Mart 2021 #1 Başlıkta belirtiğim gibi bir sorun var. Ayarlara gelince yalnızca 2 üzerinde göster dediğimde bilgsiyarın ekranı gidiyor ve no sıgnal hatası alıyorum telefonda kalıyor, daha detay verebilirim isterseniz.
Başlıkta belirtiğim gibi bir sorun var. Ayarlara gelince yalnızca 2 üzerinde göster dediğimde bilgsiyarın ekranı gidiyor ve no sıgnal hatası alıyorum telefonda kalıyor, daha detay verebilirim isterseniz.
LastPlayer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 2.312 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer VSCode 11 Mart 2021 #2 Yalnızca 2 üzerine göster zaten 2.monitör üzerinde göster demek. Extend(Genişlet) modunu seçeceksiniz. Artı 0 Eksi
Yalnızca 2 üzerine göster zaten 2.monitör üzerinde göster demek. Extend(Genişlet) modunu seçeceksiniz.
KS KS mertvuuk Centipat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 641 11 Mart 2021 #3 LastPlayer dedi: Yalnızca 2 üzerine göster zaten 2.monitör üzerinde göster demek. Extend(uzat) modunu seçeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Bende bu seçenkler var hocam. Artı 0 Eksi
LastPlayer dedi: Yalnızca 2 üzerine göster zaten 2.monitör üzerinde göster demek. Extend(uzat) modunu seçeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Bende bu seçenkler var hocam.
LastPlayer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 2.312 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer VSCode 11 Mart 2021 #4 Genişlet olacak. mertvuuk dedi: Eki Görüntüle 917212 Bende bu seçenkler var hocam. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Genişlet olacak. mertvuuk dedi: Eki Görüntüle 917212 Bende bu seçenkler var hocam. Genişletmek için tıkla...
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 11 Mart 2021 #5 2. monitör üstünde gösterirsen sadece Spacedesk gösterir. Win+P ile uzatacaksın. Artı 0 Eksi
KS KS mertvuuk Centipat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 641 11 Mart 2021 #6 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: 2. monitör üstünde gösterirsen sadece spacedesk gösterir. Win+p ile uzatacaksın. Genişletmek için tıkla... BU şekilde LastPlayer dedi: Genişlet olacak. Genişletmek için tıkla... Genişletde şu an. Dosya Ekleri 1615466807203.png 445,4 KB · Görüntüleme: 38 Artı 0 Eksi
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: 2. monitör üstünde gösterirsen sadece spacedesk gösterir. Win+p ile uzatacaksın. Genişletmek için tıkla... BU şekilde LastPlayer dedi: Genişlet olacak. Genişletmek için tıkla... Genişletde şu an.
Jotariel Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 44 11 Mart 2021 #7 mertvuuk dedi: Bu şekilde. Genişletmek için tıkla... SS'de sorun yok 2. monitörünüz aktif. Artı 0 Eksi
KS KS mertvuuk Centipat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 641 11 Mart 2021 #8 Jotariel dedi: SS'de sorun yok 2. monitörünüz aktif. Genişletmek için tıkla... Aktif ama Discord mesela tıklayınca monitörde açılmamaısını istiyorum telde açılmıyor. Artı 0 Eksi
Jotariel dedi: SS'de sorun yok 2. monitörünüz aktif. Genişletmek için tıkla... Aktif ama Discord mesela tıklayınca monitörde açılmamaısını istiyorum telde açılmıyor.
Jotariel Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 44 11 Mart 2021 #9 mertvuuk dedi: Aktif ama Discord mesela tıklayınca monitörde açılmamaısını istiyorum telde açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Ha, onu farenizi ikinci monitöre götürüp orada uygulamayı açmanız lazım. Ayrıca taşıyabilirsin pencereyi. Artı 0 Eksi
mertvuuk dedi: Aktif ama Discord mesela tıklayınca monitörde açılmamaısını istiyorum telde açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Ha, onu farenizi ikinci monitöre götürüp orada uygulamayı açmanız lazım. Ayrıca taşıyabilirsin pencereyi.
KS KS mertvuuk Centipat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 641 11 Mart 2021 #10 Jotariel dedi: Ha, onu farenizi ikinci monitöre götürüp orada uygulamayı açmanız lazım. Ayrıca taşıyabilirsin pencereyi. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok sağ olun iyi forumlar dilerim Bu arada yardım eden herkese teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Jotariel dedi: Ha, onu farenizi ikinci monitöre götürüp orada uygulamayı açmanız lazım. Ayrıca taşıyabilirsin pencereyi. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok sağ olun iyi forumlar dilerim Bu arada yardım eden herkese teşekkür ederim.