Emin değilim ilk defa kasa topladımFan ne tür bağlantı ile bağlı ve pinleri doğru taktığınıza emin misiniz?
Öncelikle hayırlı olsun. Fanlar ters yönde döndüğü esnada düzgün hava akışı sağlanamayacağından dolayı bilgisayarınızı tam veriminde soğutamazlar. Fanların soket yönlerini değiştirerek tekrar deneyin, sorun çözülecektir. Eğer ki çözülmezse aldığınız yere götürmenizi öneririm.Emin değilim ilk defa kasa topladım.
Emin değilim ilk defa kasa topladım.
Cevaplar için teşekkür ederim. Sanırım direk güç kaynağına bağladım. Şimdi izlediğim bir videoda JRGB 1 e bağlıyorlar, anakarttan Rgb kontrol yapamama sebebim de bu galibaFanları kalın 4 delikli bir soket ile direk PSU'ya mı bağladın? Yoksa ince küçük delikli bir soket ile anakarta mı? Fanlara verilen elektrik ile yönleri belirlersin. Ters dönen fanın soketini ters çevir düzelecektir.
Cevaplar için teşekkür ederim. Sanırım direk güç kaynağına bağladım. Şimdi izlediğim bir videoda JRGB 1'e bağlıyorlar, anakarttan RGB kontrol yapamama sebebim de bu galiba.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.