Spec Delta RGB vs NZXT H500i

NZXT H500i bana daha zarif geliyor. Hem de akıllı olarak geçmesi güzel ama fiyatını hakeder mi orası tartışılır. MB511'de alabilirsin arkadaşın dediği gibi. Fan olarak daha tatmin edici. Ben olsaydım MB511 RGB'ye bakardım. @Oreki görürse daha iyi yardımcı olur.

Aslında kendinize şunu sormalısınız RGB fan istiyor musunuz ya da görünüşü güzel ışıklandırması iyi bir kasa arıyorsanız RGB modellere yönelmek daha mantıklı ancak benim için kasada soğutma performansı öncelik olduğu için size MB511 öneriyorum öndeki mesh ızgara olduğu için düzenli tozunu temizlemeniz gerekiyor onun dışında memnunum her şeyinden 👍🏻😂
NZXT H500i bana daha zarif geliyor. Hem de akıllı olarak geçmesi güzel ama fiyatını hakeder mi orası tartışılır. MB511'de alabilirsin arkadaşın dediği gibi. Fan olarak daha tatmin edici. Ben olsaydım MB511 RGB'ye bakardım. @Oreki görürse daha iyi yardımcı olur.
Mesela bütçe sıkıntım olmasa tabiki de NZXT modelini alırım ancak bana göre fiyatını pek haketmeyen bir ürün onun dışında kalitesine ve havalandırmasına laf etmek ne mümkün. Olurda ilerde benim gibi 240mm radyatörü üste takma gibi bir takıntınız olursa NZXT H500i tercih etmezsiniz 😂😂

Peki

Mb 520
Spec delta
Asus in win 101
Nzxt h500i

240mm Asus rog sıvı soğutmam var hangisini önerirsiniz ve ışıkları Asus aura ile kontrol etme gibi Bi takıntım var

Güçlü bir 140mm üst fan ile birlikte kullanılmak üzere Nzxt h500i derim. H500i klas bir kasadır. Doluşmuş yine MB520'ciler, 511ciler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı