Speedtest.net Sonuçlarına Göre En Hızlı ISS TurkNet

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
52.939
Çözümler
17
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
speedtest.net

İnternet hız testi deyince aklımıza gelen ilk isim Speedtest.net oluyor. İnternet hızımızı ölçtüğümüz bu web site, topladığı veriler sayesinde ülkeler bazında en hızlı internet servis sağlayıcılarını belirliyor. Şirketin 2021 4. Çeyrek raporunda Türkiye’deki en hızlı servis sağlayıcı ise TurkNet oldu. Hatırlarsanız daha önce Netflix ve Steam verilerine göz atmış ve TurkNet’in bu kulvarlarda en hızlı […]

Devamı: Speedtest.net Sonuçlarına Göre En Hızlı ISS TurkNet
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
 
Kesinlikle doğru bazen geceleri garip ping artışları oluyor. Ama gece dediysem de saat 1-3 civarlarında oluyor gün içinde hiçbir sıkıntısı yok çok memnundum. Şu an Turkcell Superbox kullanıyorum performansı TurkNet gibi ama haliyle ping girebiliyor arada kablolu bir altyapı olmadığı için.
 
Hızın her şey olmadığını anlamış olduk. Sadece müşteri hizmetleri dezavantajı bile benim gözümde maalesef TürkNet'i kötülüyor.
 
Türksat Kablonet daha iyi bana göre ping az.

Bu biraz da altyapı durumu bence. Çünkü ben TTNET(ADSL)--->vodafone(fiber)---->türktelekom(VDSL)---->türknet(VDSL)------>turkcell Superbox(SIM kartlı)
Bu biraz da altyapı durumu bence. Çünkü ben TTNET(ADSL)--->vodafone(fiber)---->türktelekom(VDSL)---->türknet(VDSL)------>turkcell Superbox(SIM kartlı)

En iyisi Turkcell ile türknetti ama Türksat Kablonet için yorum yapamayacağım kullanmadığım için ama kullananlar memnun ama bazen ping sorunu olabiliyormuş en azından arkadaşım öyle söylüyor.
 

Geri
Yukarı