Spider-Man 2 ön siparişe açılmıyor

FearKaan

Decapat
Daha fazla  
Spider-Man 2 ön siparişe açılmıyor TLOU2 bile açılmışken 2 hafta sonra çıkacak oyun hala açılmadı sizce ertelenir mi?

Ertelenme yok hocam Twitter'da yapımcı firma ertelenmeyeceğini ortakların birkaç gün içinde açıklayacağını söyledi.

Ben de tam aynı konudan açacaktım. Kaç haftadır ön siparişi için bekliyordum açılmadı bir türlü, TLOU2 açılınca ben de ertelenir mi acaba demiştim ama ertelenmiyorsa sıkıntı yok.

Ben de tam aynı konudan açacaktım. Kaç haftadır ön siparişi için bekliyordum açılmadı bir türlü, TLOU2 açılınca ben de ertelenir mi acaba demiştim ama ertelenmiyorsa sıkıntı yok.

Yapımcı firma ertelenmiyor 30 Ocakta geliyor yazdı hocam birkaç güne tüm detaylar ve ön sipariş açılacakmış kaç gündür takip ediyorum Twitter'da merak etmeyin :D

Yapımcı firma ertelenmiyor 30 Ocakta geliyor yazdı hocam birkaç güne tüm detaylar ve ön sipariş açılacakmış kaç gündür takip ediyorum Twitter'da merak etmeyin :D
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet ben de buldum şimdi, sağ olun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet ben de buldum şimdi, sağ olun.

Bende korktum bir an ertelencek diye ama birkaç gün daha sıkacağız dişimizi artık :D

Hala ön sipariş yok. Tamam ertelenmeyecek ama bari açılsa da fiyat belli olsa.

Gerçi bu yangın varken ön siparişe açılmaz.

Büyük ihtimal 50 dolar olacak düşük bir ihtimalde olsa 40 dolar olabilir.

Ben platform ayırmam bakacağım Epic Games'e de belki lou P2 gibi 1249 TL olur. Cevap için teşekkürler.

Bir haber var mı? Ben yeni bir şey göremedim belki benim gözümden kaçmıştır diye sorayim dedim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı