Spider-Man 4 The Fan Game | 1 Ocak 2022'de hazır olacak

Çok iyi düşünce de, Spider-Man'in haklarını nasıl alacaksınız?
Gelir elde etmeden ücretsiz bir şekilde yayınlamayı düşünüyorum hocam, daha önce birisi de benzer bir proje yaptı. Unreal Engine open project şeklinde yayınlanacak bitince. Kaynak kodları da dahil olacak. Lisans konusunu o yüzden sordum 2.-3. mesajda

Trailer:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gelir elde etmeden ücretsiz bir şekilde yayınlamayı düşünüyorum hocam, daha önce birisi de benzer bir proje yaptı. Unreal Engine open project şeklinde yayınlanacak bitince. Kaynak kodları da dahil olacak. Lisans konusunu o yüzden sordum 2.-3. mesajda

Trailer:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Linux için çıkacak mı?

Linux için çıkacak mı?
Şimdilik sadece Windows tabanlı düşünüyorum hocam. Paketleme ve Optimizasyon kısımlarında gündeme gelebilir.
Erzurum geldi aklıma nedense. Trailer kötü olmuş daha iyi olabilirdi bence.
Saygı duydum hocam, Erzurumla bir bağlantısı yok ama tabii sizin görüşünüz. Trailer konusunda da ilk kez Premiere Pro kullandım, biraz nahoş oldu evet.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı