Spider-Man iade edilmeli mi?

mertyilmazpc

Decapat
Arkadaşlar ben Steam'den Spider-Man oyununu aldım. 500TL'den 330'TL'ye düşmüştü, 29 Haziran'da da yaz indirimi gelecek. Steam'a o gün gelene kadar bekleyeyim mi? Belki daha ucuz olabilir. Belki indirime yeni girdiği için girmeyedebilir. Böyle bir şey yaşadıysanız tavsiye veriri misiniz?

330 liradan aşağı düşeceğini pek sanmıyorum. Rahat hissetmiyorsan iade edebilirsin tabii fakat tutsan daha iyi olacağını düşünüyorum. 330 liranın aşağısına düşse bile aşırı derecede bir fark olmaz.

Daha büyük oranda bir indirime gireceğini sanmam. Bir oyun indirime girdikten sonra belirli bir bekleme süresine girer bu bekleme süresi sonrası tekrar indirime girebilir ama büyük indirim etkinlikleri bu olaydan muaftır. Yani yaz indirimlerinde tekrar indirime girmesi için önünde herhangi bir engel yok. Eğer yakın bir geçmişte satın aldıysanız 14 günlük iade sürenize güvenerek yaz indirimine kadar bekleyip eğer daha yüksek oranda indirim uygulanırsa iade edip alabilirsiniz. Steam bunun mâkul bir gerekçe olduğunu kabul etmekte.

Büyük indirimlerde Spider-Man etail gibi sitelerde 230'lara kadar düşüyor. Şahsen ben 230 TL'ye aldım. Ki şu an bile etailde 280 TL. Tavsiyem yaz indirimini bekleyin ve etailden alın.

Arkadaşlar ben Steam'den Spider-Man oyununu aldım. 500TL'den 330'TL'ye düşmüştü, 29 Haziran'da da yaz indirimi gelecek. Steam'a o gün gelene kadar bekleyeyim mi? Belki daha ucuz olabilir. Belki indirime yeni girdiği için girmeyedebilir. Böyle bir şey yaşadıysanız tavsiye veriri misiniz?
İade et. Etail, Voidu gibi sitelere de bak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı