Spider-Man no way Home nasıl olacak?

Alpigo

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Alanya
Daha fazla  
Meslek
Yazılım İşleri İle Uğraş, Haber Sitesi Yazarı
Öncelikle selamlar. Marvel sinematik evreni fanı olarak tüm filmleri izledikten sonra pandemi nedeniyle yeni filmleri ne yazık ki internetten izledim. Fragmana göre film güzel duruyor ve sinemaya gidip izleyecek gibiyim. Sizce bu film nasıl olacak? Herhangi bir teoriniz var mı? Bu film için bir beklentiniz var mı? Kendi teorimi aşağı tarafa bıraktım.

benim düşüncem 3 tane eski Spider-Man aktörü bu filmde oynayacak ve peter parker (tom'un canlandırdığı) en son Spider-Man far from Home (evden uzakta) filminde herkes tarafından bilinir hale geldi. Bu sebepten kendisi doctor Strange'in yanına giderek bunu engellemeye çalışacak ancak büyü yapılırken doctor Strange'in dikkatı dağılacak ve diğer Spider-Man'ler Marvel sinematik evrenine geçecek. Bu süreçte yardıma ihtiyacı olduğu için diğer Spider-Man'ler ile konuşması gerekecek.

resmi fragman:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Not:
film için beklenti yüksek gibi duruyor. Eğer beklentiler olmazsa aslında güzel bir film aklımızda kötü olarak kalabilir. O sebepten çok da beklentiye girmemek lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dr.Strange farklı birisi diye düşünüyorum çünkü bu kadar saçma davranışlar gösterecek biri değil kendisi.

Tobey ve Andrew fazla gözükmez, onlar için Spider-Verse filmi çekilir bence. Aksi takdirde film çorba olacak, bütün eski karakterler bu filmde oynuyor.

Çok fazla güzel yapım var ama sınava çalışacağım için bu yıl sinemaya gidemeyeceğim. Gideceğim tek film bu olacak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı