Spider-Man: No Way Home'u 17 Aralıkta dijital platformlardan izleyebilir miyim?

artifactr

Kilopat
Daha fazla  
Sinema salonu olayını herkes biliyordur zaten. Hevesim kaçtı sinemaya gidicektim yıllar sonra ama vazgeçmek zorunda kalıyorum çünkü şehrimdeki sinema salonunda da aynı problem mevcutmuş. Malum sitelerden de izlemek istemiyorum açıkçası ama zorunda bırakacaklar gibi duruyor. Dijital platformlarda yayınlanacak mı bu film bilen var mı?

Sinema salonu olayını herkes biliyordur zaten. Hevesim kaçtı sinemaya gidicektim yıllar sonra ama vazgeçmek zorunda kalıyorum çünkü şehrimdeki sinema salonunda da aynı problem mevcutmuş. Malum sitelerden de izlemek istemiyorum açıkçası ama zorunda bırakacaklar gibi duruyor. Dijital platformlarda yayınlanacak mı bu film bilen var mı?
Sinema salonu olayı derken hocam? Link atabilir misiniz, merak ettim açıkçası. Bu arada ilk günden sitelere düşeceğini sanmıyorum. 1 hafta sonra belki düşer.

Sinema salonu olayı derken hocam? Link atabilir misiniz, merak ettim açıkçası. Bu arada ilk günden sitelere düşeceğini sanmıyorum. 1 hafta sonra belki düşer.

Başlığımı düzenledikleri için o kısım silinmiş açıklayayım. Tüm Türkiye genelinde sinema salonlarının çoğu düşük parlaklık kötü görüntü ve cızırtılı ses yüzünden şikayet ediliyor. Benim şehrimde de durum böyle o yüzden çok istememe rağmen sinemaya gidip Spider-Man'i izlemeyi düşünmüyorum malum bilmemnecehennemi gibi sitelerden de izlemek istersem spoiler yiyeceğim beklemekten dolayı o yüzden Netflix BluTV vs gibi bir platforma yayınlanma imkanı var mı diye sormak istedim.

İnternete sinema çekimi olarak 2 günde düşer. Spider-Man'ın hakları Sony'de olduğu için Disney+'a gelmesi uzun sürebilir, Sinema haricinde HD olarak izlemek istiyorsan biraz beklemen gerekecek.

İnternete sinema çekimi olarak 2 günde düşer. Spider-Man'ın hakları Sony'de olduğu için Disney+'a gelmesi uzun sürebilir, sinema haricinde HD olarak izlemek istiyorsan biraz beklemen gerekecek.

Sinemaya gideceğim ya yapacak bir şey yok çünkü YouTube'dan Instagram'dan direk spoiler yiyorum istemesemde çıkıyor bu tarz şeyleri gösterme diye işaretlesem bile.
Bir de o kadar zaman sabredemem sanırım malum sitelerdeki sinema çekimi güzel olmuyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı