Spider-Man'a 500TL vermek vs Uncharted veya Last of Us beklemek

The Last of Us remake en az 700 TL gelecektir Uncharted zaten haber yok Spider-Man ise bittikten sonra açık dunyada bile gezebilirsin ancak diğer oyunlar açık dünya olmadığı için ya tekrar oynayacaksın ya da rafa kaldıracaksın alacaksan Spider-Man al bende aldım oynuyorum oyun çok güzel bitse bile açık dünyada ağ atarak gezebilirsiniz.

Çıkacakları fiyatlardan bağımsız olarak konuşuyorum, bence Last of Us da Uncharted da Spider-Man'den daha güzel oyunlar. Ben ikisinde de daha çok eğlendim Spider-Man'e göre, bundaki sebep Spider-Man'e karşı bir sevgimin olmamasından da olabilir, sevdiğim belki de tek süper kahraman olan Batman'in oyunlarını oynarken çok eğlendim. Sebep ne bilmiyorum, ama ben alacak olsam o üçü arasından Last of Us alırım.
Fiyat konusunda ise, fiyatlar çok değişiyor yorum yapmak zor olsa da kesin olan dediğiniz iki oyun çıktığında 500 TL'den daha pahalı çıkacak. İkisi de bir seneden aşağı gelmez, paranızı enflasyondan koruyabilirseniz bekleyip TLOU derim.

Hocam Steam da Uncharted için 2022 diyor ocak ayına kadar çıkmaz mı?

The Last of Us remake en az 700 TL gelecektir Uncharted zaten haber yok Spider-Man ise bittikten sonra açık dunyada bile gezebilirsin ancak diğer oyunlar açık dünya olmadığı için ya tekrar oynayacaksın ya da rafa kaldıracaksın alacaksan Spider-Man al bende aldım oynuyorum oyun çok güzel bitse bile açık dünyada ağ atarak gezebilirsiniz.

Eğer alırsam sırf ağ atıp gezmek için alırım zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı