Spiderman 2'den yeni bir fragman geldi

Spider-Man 3 filmi ama Harry Osborn yerine Miles'den yardım alıyoruz gibi geldi bana. Lizard'ı da eklemişler tam olmuş.
Spider-Man 3 filmi değil de oyunu gibi olmuş. Çünkü Spider-Man 3(2007) oyununda da Kraven vs. vardı. Zaten şöyle detaylı bakınca bu oyun eski Spider-Man oyunlarının kaliteli yanlarını alıp birleştirmiş diyebiliriz.

PlayStation yatsın kalksın Insomniac'a dua etsin adamlar oyun yapmasa konsolda oyun yok.
Insomniac çok oyun yapıyor, iyi ama hepsi üst seviye değil. Spider-Man Miles Morales zaten kötü bir yan oyun. Ratchet and Clank: Rift Apart ortalama bir oyun. Bir bu oyun çok çok iyi olursa fark yaratır o kadar.

Insomniac çok oyun yapıyor, iyi ama hepsi üst seviye değil. Spider-Man Miles Morales zaten kötü bir yan oyun. Ratchet and Clank: Rift Apart ortalama bir oyun. Bir bu oyun çok çok iyi olursa fark yaratır o kadar.
Ama yapiyorlar en azından bu adamlar oyun yapmasa konsolda oynanacak oyun yok.

2024 takvimindede bir tek wolwerine var bildiğimiz oda insomniac.

Ama yapiyorlar en azından bu adamlar oyun yapmasa konsolda oynanacak oyun yok.
Benim açımdan yapıyorlar işte demek yeterli kalmıyor hocam. Bir noktada bu oyun PC'ye de çıkacak. Öyle bir şey olsun ki PC için 2 yıl beklemeyip konsol alayım tarzında bir oyun olsun istiyorum. Mesela Last of Us Part 2 PS4'ü sattığımda tekrar tekrar oynama şansım gittiği için oldukça üzüldüğüm bir oyun olmuştu.

Benim açımdan yapıyorlar işte demek yeterli kalmıyor hocam. Bir noktada bu oyun PC'ye de çıkacak. Öyle bir şey olsun ki PC için 2 yıl beklemeyip konsol alayım tarzında bir oyun olsun istiyorum. Mesela Last of Us part 2 PS4'ü sattığımda tekrar tekrar oynama şansım gittiği için oldukça üzüldüğüm bir oyun olmuştu.

Hiçbir oyun 2 yıl beklemeyip 20 bin vermeye değmez bence bir de PC'ye gelen sürüm daha güzel oluyor konsola sahip adam içinde yapiyorlar yeterli kaliyor olabilir çünkü oyun yok konsolda.

Hiçbir oyun 2 yıl beklemeyip 20 bin vermeye değmez bence bir de PC'ye gelen sürüm daha güzel oluyor.
Günümüz standartlarında düşününce tabii 20.000+1500TL vermek mantıksız. O kadar param olsa muhtemelen elimdeki ekran kartı ve işlemciyi de satıp yeni bir şeyler alırım. Hem oyun 2 yıl sonra geldiğinde Ultra+ RT Ultra ayarlarda 60-100FPS ile daha iyi deneyim alırım. Şaka bir yana Spider-Man gibi bir oyunu 30 FPS oynamak çok kötü. Neyse ki bu oyunda 60FPS seçeneği olacak.
Konsola sahip adam içinde yapiyorlar yeterli kaliyor olabilir çünkü oyun yok konsolda.
Konsola sahip biri olsam muhtemelen bu oyun beni tatmin etmezdi hocam. Platinlemek istediğinde 30 saat süren bir oyun hocam bu. Naughty Dog'a Last of Us Online+ Last of Us Part 2 Remastered baskısı vs. yapmasalar aslında onlardan bir şey çıkardı. Adamlar 3-4 yılda bir ürün sunuyordu normalde.

Konsola sahip biri olsam muhtemelen bu oyun beni tatmin etmezdi hocam. Platinlemek istediğinde 30 saat süren bir oyun hocam bu. Naughty Dog'a Last of Us Online+ Last of Us part 2 Remastered baskısı vs. yapmasalar aslında onlardan bir şey çıkardı. Adamlar 3-4 yılda bir ürün sunuyordu normalde.

Last of Us Online 2024'te çıkacak diyorlar bir de wolwerine var 2024'te başka oyun yok bildiğim kadarıyla ancak bir sürpriz yapıp 1-2 oyun duyurabilirler duyurmazlarsa artık isyan çıkartır PS oyuncuları. :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı