Spiderman 2'den yeni bir fragman geldi

Last of Us Online 2024'te çıkacak diyorlar bir de wolwerine var 2024'te başka oyun yok bildiğim kadarıyla ancak bir sürpriz yapıp 1-2 oyun duyurabilirler duyurmazlarsa artık isyan çıkartır PS oyuncuları. :D
Şu an FF 16 Exclusive sanırsam. Bir de bir anda deli gibi oyun basabilirler. Belli olmaz.

Last of Us Online 2024'te çıkacak diyorlar bir de wolwerine var 2024'te başka oyun yok bildiğim kadarıyla ancak bir sürpriz yapıp 1-2 oyun duyurabilirler duyurmazlarsa artık isyan çıkartır PS oyuncuları. :D
Last of Us Online'ın şu anki süreçte hiç çıkmama ihtimali bile var. Ora taraf biraz çalkantıda.
Şu an FF 16 Exclusive sanırsam. Bir de bir anda deli gibi oyun basabilirler. Belli olmaz.
FF 16'da lafta exc. bir oyun. Square Enix şu anda Xbox ile ilişkisini geliştirmeye başladı ve zaten her oyunun 1-2 yıl içerisinde PC'ye de getiriyor. Öte yandan önceki nesillere kıyasla çok sessizler şu an. Mesela PS4'ün 3. yılında Uncharted 4, Bloodborne, Infamous Second Son, Ratchet and Clank, Order 1886, Until Dawn vs. vardı. Remasteredları hiç saymıyorum. Baktığımız zaman hepsi kaliteli değildi fakat en azından oyun vardı.

Ne güzel yurt dışında herkes seviniyor çıkınca oynayacaklar diye ama 1500 TL ne abi 800 çok güzel bir fiyat etiketiydi 1000'e kadar kabul edilebilirdi ama nasıl elimiz gitsin 1500 TL verelim. Neyse indirim bekleyeceğiz artık ☹️

Onun dışında oyun tek kelime ile şahane gözüküyor,doldurdular iyice bizi balon çıkacağını sanmıyorum ama beklentimiz arşa çıktı hakkını verirler umarım.

Eğer çıktığında PS5'in gücünü tam anlamda kullanacak oyun olursa bu yaz PS5'e geçerim. PS4'te Miles Morales oynarken bile grafikler gözüme harika gelmişti bakalım şimdi nasıl olacak oyun içinde.

PS5 varda fiyattan dolayı alamıyorum🥲 1500 lirayı hak edecek bir oyun mu?

God of War: Ragnarök gibi birkaç aya %33 indirim alır.

The Last of Us Part 1(PS5) versiyonu bile %25 indirim alıyor 1 yıil önce çıkmasına rağmen🥲

Hiçbir oyun 2 yıl beklemeyip 20 bin vermeye değmez.

Bir oyun için konsol alınmaz alınmamalı, almışken diğer exc oyunlar da oynanmalı bence.

PS5 varda fiyattan dolayı alamıyorum🥲 1500 lirayı hak edecek bir oyun mu?

The Last of Us Part 1(PS5) versiyonu bile %25 indirim alıyor 1 yıil önce çıkmasına rağmen🥲

Hocam 2024 yaklaşıyor kış indirimleri, Kara Cuma, sonbahar gibi indirimler var ve kış sezonu da indirim olarak yoğun geçiyor büyük ihtimalle indirime sokarlar sonuçta Spider-Man popüler oyun, TLOU 1 ise zaten PS3, PS4, PS5, PC her platforma çıktı çoğu kişi oynadı (PS 5 versiyonunda zaten sadece grafikler, mekanikler vs yenilendi).

Hocam 2024 yaklaşıyor kış indirimleri, Kara Cuma, sonbahar gibi indirimler var ve kış sezonu da indirim olarak yoğun geçiyor büyük ihtimalle indirime sokarlar sonuçta Spider-Man popüler oyun, TLOU 1 ise zaten PS3, PS4, PS5, PC her platforma çıktı çoğu kişi oynadı (PS 5 versiyonunda zaten sadece grafikler, mekanikler vs yenilendi).

Umarım çıktıktan kısa bir süre sonra indirime girerde alırım oyunu😁

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı