Split program onerisi

Daha fazla  
1-1.5 aydır fullbody yapıyorum haftada 3 gün gidiyorum. Split geçmek mantıklı mı, mantikliysa program önerir misiniz? Split için belli bir ağırlık muhabbeti var mı hiç bilgim yok da.

1-1.5 aydır fullbody yapıyorum haftada 3 gün gidiyorum. Split geçmek mantıklı mı, mantikliysa program önerir misiniz? Split için belli bir ağırlık muhabbeti var mı hiç bilgim yok da.
Ben 3 ay civarı full body yapıp geçmiştim splite,orada ki hocana danışsan daha iyi olabilir.

Spora yeni başlayanlarda bir an önce Split'e geçmem gerek, fullbody sadece kas adaptasyonu için o yüzden kas kütlesi ekleyemem algısı var. Fullbody ile de kas kütlesi eklenebilir. Şu an yeniden başlıyor olsam en az 4-6 ay fullbody yapardım

Spora yeni başlayanlarda bir an önce Split'e geçmem gerek, fullbody sadece kas adaptasyonu için o yüzden kas kütlesi ekleyemem algısı var. Fullbody ile de kas kütlesi eklenebilir. Şu an yeniden başlıyor olsam en az 4-6 ay fullbody yapardım.

Yok hocam ben hayatımın sonuna kadar da yaparım fullbodyi sadece yeni başlayanlara öyle dedikleri için sorayım dedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı