Split programı nasıl?

eyupy

Picopat
Daha fazla  
Gençler merhaba. Ben full bodyden splite geçeceğim haftada 4-5 gün çalışacağım hedefim çift bölge.
Pazartesi bicep göğüs.
Salı omuz sırt kol.
Çarşamba bacak.
Perşembe göğüs.
Cumartesi sırt.
Program bu şekilde sizce iyi mi?

Full body ne kadar süre yaptın? Ben sıfırdan yaklaşık bir iki aydır devam ediyorum çok ara verdim yine de devam ettim. Makinalarda kaldırdığım ağırlıklar bir bir de olsa artıyor ama vücut için bir şey değişmiyor. Makinada sıra beklemekten verim alınmıyor o yüzden bende senin gibi yapmayı düşünüyorum

Full body ne kadar süre yaptın? Ben sıfırdan yaklaşık bir iki aydır devam ediyorum çok ara verdim yine de devam ettim. Makinalarda kaldırdığım ağırlıklar bir bir de olsa artıyor ama vücut için bir şey değişmiyor. Makinada sıra beklemekten verim alınmıyor o yüzden bende senin gibi yapmayı düşünüyorum
Bende 2 ay oldu ara vermedim ama artık verim gelmiyor gibi çünkü full body daha çok ısınma gibi bir yere kadar gelişiyor ve cidden sıkıyor

Gençler merhaba. Ben full bodyden splite geçeceğim haftada 4-5 gün çalışacağım hedefim çift bölge.
Pazartesi bicep göğüs.
Salı omuz sırt kol.
Çarşamba bacak.
Perşembe göğüs.
Cumartesi sırt.
Program bu şekilde sizce iyi mi?
Pek iyi değil. Sadece sırt ve göğüs haftada 2 kere çalışıyor diğerleri 1 kere. Upper Lower en mantıklısı 4 gün için.

Full body daha çok ısınma gibi bir yere kadar gelişiyor

Çok yanlış bir düşünce. Fullbody güncel bilimsel bilgilere göre en iyi program upper lowerla beraber.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı