Sürprizbozan [Spoiler] Cyberpunk 2077 gizli sona nasıl ulaşılır?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
14
Yer
Dreamland
Daha fazla  
Sorum başlıktaki gibi. Aslında ne olduğunu anladım ama nasıl yapacağımı anlamadım.

Şimdi, bana misty ile konuşurken biraz beklersen silverhand sana gelip planını açıklıyor diyor. Planı da arasaka kulesine saldırmakmış. Ben bu gizli sonu almak istiyorum, ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Misty ile tam olarak nerede konuşurken beklememiz gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben dediğin bu finali sokak çocuğu hayat seçiminde yapmıştım. Benim bir arkadaşım göçebe oynadı finalde böyle bir seçenek çıkmamıştı ona.

Yani bu seçenek finalde mi çıkıyor hocam. Silverhandle oraya gidiyoruz değil mi? Bende sokak çocuğu oynuyorum.

Vallahi ben Rogue bütün sonlarını bitirdim hatta panamdan yardım bile isteyebiliyordum finalde onu yapmadım ama onu da deneyeceğim belki oda sondur. Bu arada cidden o gizli son muydu bende 3 son vardı.

Yani o seçenek şıklarda mı çıktı? Peki bunun için özel bir şey yaptınız mı? Mesela sonda mistyle konuşurken (tabii öyle bir yer varsa) beklediniz mi mesela. Kaynakta öyle diyordu çünkü.

Yani o seçenek şıklarda mı çıktı? Peki bunun için özel bir şey yaptınız mı? Mesela sonda mistyle konuşurken (tabii öyle bir yer varsa) beklediniz mi mesela. Kaynakta öyle diyordu çünkü.

Yan görevleri bitirirsen tüm mutlak sonlara ulaşırsın. Kısaca ne kadar yan görev o kadar mutlak son.

Yan görevleri bitirirsen tüm mutlak sonlara ulaşırsın. Kısaca ne kadar yan görev o kadar mutlak son.

Mesela ben sokak çocuğu oynuyorum toplam kaç tane son var?

Asansörde johnny ile bu işi bitirme kararı verdim.

Mesela ben sokak çocuğu oynuyorum toplam kaç tane son var?

Asansörde johnny ile bu işi bitirme kararı verdim.

Hani böyle midemiz falan bulanıyordu. Orada zamanımız az kaldı falan diyordu Silverhand. Orası değil mi? Ben orada kabul ettim sanırım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı