[Spoiler içerir] Witcher 3 hakkında soru

Alitasbasi67

Decapat
Witcher 3 Baronun yanına gitmeme izin vermiyor, oraya nasıl ulaşacağım ? ( Eşya şeması için oraya gitmem gerek)

Kedi okulu şeması için harita alacaktım, nasıl desem, oraya ulaşmak imkansız gerçekten imkansız, her yer sınırla kapatılmış 30 dakikadır felan girmeye çalışıyorum giremedim, köyün içinden girmeyi deneyeyim dedim, görevliler kapıyı açmıyor, daha doğrusu tepki vermiyor, sadece sıradan vatandaş gibi cevap veriyorlar, haritada işaretlenen yere ulaşmam lazım oraya nasıl ulaşacağım? 2. Resimde görüldüğü gibi normalde teknik olarak girmesi gerekirken girmiyor, 1.resimde attığım morla renkli yerlerde gezebiliyorum köyün diğer tarafına ulaşamıyorum ne yapmalıyım?

2 resimde görüldüğü gibi girilmiyor yardım eder misiniz? 2.resim görüntüsü için kusura bakmayın görüntü kalitesini düşürmem gerekiyordu, işte köyün diğer tarafına nasıl ulaşacağım yardım eder misiniz?

Dosya Ekleri

• 1285370069_preview_crowsperchfelinesetmap (1).jpg
    1285370069_preview_crowsperchfelinesetmap (1).jpg
    144,3 KB · Görüntüleme: 62
  • Adsız.png
    Adsız.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 61
  • Adsız.png
    Adsız.png
    644,8 KB · Görüntüleme: 52
Sen görevlerde daha çok geridesin, daha yeni velene gitmişsin, ana görevde biraz ilerle zaten baronla görüşeceksin oradan sonra orada tüccarlar oluyor gidip haritayı o zaman alabilirsin.

Görevle ya da yer altından gireceksin. Haritada tam olarak nerede bilmiyorum, oyunu açıp tam yerini göstereceğim birazdan.

Mağara giriş harita.jpg
Mağara giriş.jpg

Ana görevi yapsan bile burayı kullanman gerekebiliyor, normal giriş kesin değil.

Son düzenleme:
Sanırım ana görevleri yapıp yan görevleri yapmamışsınız :/ yan görevleri yaptığınızda ona gidiş açılır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı