Sürprizbozan [Spoiler] The Witcher 2 Iorveth vs. Vernon Roche

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Iorveth. Adam davasında ve dediklerinde haklıydı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

%100 Iorveth. Roche adlı herifi sevmiyorum. Bizi sevdiğinden de serbest bırakmadı zaten. Foltest'in, kız kardeşiyle ilişki yaşayan birinin yolundan gidiyor. Scoia'tael'ler her ne kadar bir haydut gibi gözükseler de kendilerince haklı sebepleri var. Bu Dünya onlarındı, biz istila ettik. Ayrıca kurnaz olmaları, uzun yaşamaları da bir diğer sevdiğim noktaları. Her ne kadar ona önyargılı yaklaşsak bile, onu tanıdığımız zaman iyi biri olduğunu anlayabiliriz. O kadar yaşamış, görmüş geçirmiş, bilge biri. Iorveth, Witcher 3'te görmek istediğim nadir karakterlerden birisidir.

%100 Iorveth. Roche adlı herifi sevmiyorum. Bizi sevdiğinden de serbest bırakmadı zaten. Foltest'in, kız kardeşiyle ilişki yaşayan birinin yolundan gidiyor. Scoia'tael'ler her ne kadar bir haydut gibi gözükseler de kendilerince haklı sebepleri var. Bu Dünya onlarındı, biz istila ettik. Ayrıca kurnaz olmaları, uzun yaşamaları da bir diğer sevdiğim noktaları. Her ne kadar ona önyargılı yaklaşsak bile, onu tanıdığımız zaman iyi biri olduğunu anlayabiliriz. O kadar yaşamış, görmüş geçirmiş, bilge biri. Iorveth, Witcher 3'te görmek istediğim nadir karakterlerden birisidir.
Benim gözümde Iorveth ve Letho oyun dünyasının en kral yan karakterlerindendir hatta zorlasak iki ayrı oyun da çıkardı bu adamlardan.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı