Sürprizbozan [Spoiler] The Witcher 2 Iorveth vs. Vernon Roche

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Benim gözümde Iorveth ve Letho oyun dünyasının en kral yan karakterlerindendir hatta zorlasak iki ayrı oyun da çıkardı bu adamlardan.
İkisi de dibine kadar kurnaz ve zeki karakterler. Oyuncular nasıl bu 2 karakteri de sevmedi anlamıyorum. Hele hele Letho'yu :( Hikayesini bilmeyen, çat diye adamı öldüren çok oyuncu var. Hikayesinin küçük bir kısmını bilsek de o bile zengin bir hikayeye sahip olmasına yetiyor. Bir Witcher'ı, hele hele böyle kurnaz, güçlü bir Witcher'ı harcadıklarına çok üzülüyorum.

İkisi de dibine kadar kurnaz ve zeki karakterler. Oyuncular nasıl bu 2 karakteri de sevmedi anlamıyorum. Hele hele Letho'yu :( Hikayesini bilmeyen, çat diye adamı öldüren çok oyuncu var. Hikayesinin küçük bir kısmını bilsek de o bile zengin bir hikayeye sahip olmasına yetiyor. Bir Witcher'ı, hele hele böyle kurnaz, güçlü bir Witcher'ı harcadıklarına çok üzülüyorum.

Aslında bu oyunda hiçbir karakter siyah ya da beyaz değil ondan da kaynaklanıyor olabilir tabii Radovid köpeği dışında.

Radovid’in de sebepleri vardı hocam, ama sonradan deliye döndü. Gerisini zaten biliyoruz.
Tam hikayesini hatırlamıyorum şu an 2.oyunun ama benim açık ara en nefret ettiğim karakterdir Radovid tabi biraz da subjektif bu ama zalimliği bana abartıymış gibi geldi hep.Philippa ile olan davasında haklı olabilir ona bir şey diyemeyeceğim yine de haklı davası yaptıklarınının üstünü örtemez.

Tam hikayesini hatırlamıyorum şu an 2.oyunun ama benim açık ara en nefret ettiğim karakterdir Radovid tabi biraz da subjektif bu ama zalimliği bana abartıymış gibi geldi hep.Philippa ile olan davasında haklı olabilir ona bir şey diyemeyeceğim yine de haklı davası yaptıklarınının üstünü örtemez.
Zaten bu sebeple delirdiğini belirttim. Büyücüler için olan hırsı git gide katlandığı için kendisini haksız bir duruma düşürdü.

İlk oynadığımda Vernon Roche ile ilerlemiştim ama ikinci oynayışımda Iorveth'i seçtim. Hem hikaye bazında hem de Iorveth'i seçtikten sonra oluşan aksiyonlar adına her yönden Iorveth seçiminin daha iyi ve adil olduğunu düşünüyorum. Üstelik Geralt'ın karakteri de Elfleri sevme ve hoşgörülü davranma yolunda olduğu için bu da RP'ye hava katıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı