Sürprizbozan [Spoiler] Witcher 3 Savaş için Adam Toplama ve Yaşanan Sıkıntılar

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
6
Merhabalar. Şu an görevi bile tam hatırlamıyorum. Oyunu bırakma sebebim oldu resmen. Krallıkları tek tek gezip, Ciri'nin kurtuluşu için adam topladığımız görev. Bir büyücü kadın var ve onun görevini yapamıyorum. Onunla görüşsem bile hala onunla görüş ve yardımcı ol diyor. Bu bir hata mı yoksa kaçırdığım bir şey mi var? Konu açık olmadıysa, o ekranın görüntüsünü atarım size.

Bu kadınla bir görev yapıyoruz.
Bizi bir kuleye yolluyor, orada bir kızın ruhunu kurtarmaya çalışıyoruz. Daha sonra yanıma uğra diyor. Uğradıktan sonra beraber piknik yapıyoruz ve olaylar gelişiyor.
O görevi yaptın mı?

Büyücü dediğiniz Philippa Eilhart mı?
Keira adlı ablamız.

Bu kadınla bir görev yapıyoruz.
Bizi bir kuleye yolluyor, orada bir kızın ruhunu kurtarmaya çalışıyoruz. Daha sonra yanıma uğra diyor. Uğradıktan sonra beraber piknik yapıyoruz ve olaylar gelişiyor.
O görevi yaptın mı?

Hayır, bu görevi alamıyorum.

Keira adlı ablamız.
@Hasan Gürlek ile aynı anda mesaj attık, o yüzden havada kaldı yorumum. :) Keira Metz'in görevi aslında oyun başında oluyordu. Sonrasında seçimlere göre savaşa katılıyor veya katılmıyordu. Gözden kaçırdınız galiba yapmayı. Çünkü bayağı ilerlemişsiniz. Ekran görüntüsü gerekebilir veya @btekin01 dediği gibi Youtube'a bakmak daha kolay olabilir.

diy.png

Diyalogları açtım ama hiçbir görev vermiyor. Görev şansı kaçtı sanırım. O zaman diğer kişileri toplarsam sorun çözülecek mi? Keira'yı atlıyorum sanırım bu durumda.

Seçim şansı çok olduğu için gameplay videoları işe yaramıyor bence bu oyun için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı