Spor için kaç kilo alınmalı?

Hocam kiloyu kas olarak almam için protein ve karbonhidrat çoğunlukla beslenmem lazım değil mi? Hatta bazen görüyorum kilon kadar protein ve kilonun 3-4 katı kadar karbonhidratla beslenmen lazım diye :D
Evet.
Bende 75 kilo civarlarındayım sadece proteine özellikle dikkat ediyorum ve bolca yağsız pirinç yiyorum (kilon)x(2.2gr protein)= günlük alman gereken protein miktarı. Ben bu şekilde hesaplıyorum ama duruma göre kilo başına 1.4 - 1.8 ile de çarpılabilir.
Hocam ben daha bu alanda çok yeniyim :).Bir uygulama var makrolarımı kilojülümü falan hesaplıyorda ne kadar doğru o size kalmış. MyFitnessPal
Yeni olduğun için sana tavsiyemde internetten günlük alman gereken kalori miktarını hesapla (orada sabit kilo için gereken kalori, kilo alman için gereken kalori yazacak) canın ne yapmak istiyorsa(kilo almak veya vermek) ona göre yediklerine dikkat et ve daha da inciğine cıncığına bakıp kafanı yorma, sürekli program değiştirme proteini bolca ye yağı şekeri olabilidiğince azalt.

Evet.
Bende 75 kilo civarlarındayım sadece proteine özellikle dikkat ediyorum ve bolca yağsız pirinç yiyorum (kilon)X(2.2gr protein)= günlük alman gereken protein miktarı. Ben bu şekilde hesaplıyorum ama duruma göre kilo başına 1.4 - 1.8 ile de çarpılabilir.

Yeni olduğun için sana tavsiyemde internetten günlük alman gereken kalori miktarını hesapla (orada sabit kilo için gereken kalori, kilo alman için gereken kalori yazacak) canın ne yapmak istiyorsa(kilo almak veya vermek) ona göre yediklerine dikkat et ve daha da inciğine cıncığına bakıp kafanı yorma, sürekli program değiştirme proteini bolca ye yağı şekeri olabilidiğince azalt.

Hocam tavsiyeleriniz için çok sağ olun :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı