Önce kalori ihtiyacını hesapla , bulgur ve yulaf gibi geç sindirilen gıdalardan uzak durmanı öneririm , normal düz pirinç idmandan önce yedin , idmandan sonra da yiyebilirsin sürekli sık sık yenilecek bir gıda.Bunun yanında protein ihtiyacını da unutma ve tüm öğünlerde yeşillik tüket mutlaka , ekstra aldığın gainerların tek espirisi zaman tasarrufu ve pratik olması ciddi bir zarar söz konusu değil peynir altı suyudur.
Dostum basmati pirinç, yulaf ezmesi, muz. Yulaf, kilo vermek için kullanılacağı gibi amaca uygun tüketildiği takdirde gayet kilo almak için de kullanılabilir. Bunu 5 sene evvel 63 kilodan 85 kiloya yüzde 9 yağ oranıyla çıkmış biri olarak söylüyorum. İki günde bir de yulaf, süt, meyve, yumurta ve bilimum kuruyemişten doyurucu bi shack. Haftada 1 kilodan fazla alıp vermemeye çalışman da tavsiye olunur.
Kanka valla özel bir şey yok Allah vergisi dinazor iştahı var dişimin tuttuğunu yiyebiliyorum ama sana tavsiye olarak aç karnına sabah kardiyosu önerebilirim iştah açıyor. Vaktin varsa yapabilirsin.
Daha fazlasını bile alanlar var ama çok enerji harcatan sporlar için bu mümkün. Misal Strongest Man yani Dünyanın en güçlü adamı yarışmasına katılanlar veya bisikletçiler, powerlifter yapanlar vs vs yani ama tabi uç örnekler bunlar.
ABD'li yüzücü Michael Phelps, sarf ettiği efor nedeniyle günde 12 bin kalorilik yemek yiyor.
Kanka valla özel bir şey yok Allah vergisi dinazor iştahı var dişimin tuttuğunu yiyebiliyorum ama sana tavsiye olarak aç karnına sabah kardiyosu önerebilirim iştah açıyor. Vaktin varsa yapabilirsin.