Spor programı önerisi

Lorfselo

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 2060 İ3 12100F
Arkadaşlar şu an güray aydın hypertrophy 1 ve 2 arasında kaldım. 1'in çok yıpratıcı olduğunu düşünüyorum 5x5 yapıyordum ama görüntü açısından pek bir şey kalmayacağını söylediler. Haftada 1 bölgeyi 1 kere çalışmanın mantıksız olduğunu düşünüyorum. Siz ne önerirsiniz?

Ne kadar yaptığına da bağlı ama güray aydın hypertrophy 1 bozmaz.

Ne kadar yaptığına da bağlı ama güray aydın hypertrophy 1 bozmaz.
İyi bir program değil.

Güray's hypertrophy 1 de 2 de iyi programlar değil.

İyi bir program değil.

Güray's hypertrophy 1 de 2 de iyi programlar değil.

Hocam siz ne önerirsiniz peki? Benim düşüncelerimden bağımsız zaman sorunum yok.

2 ay yaptim pek gelişim alamadım.

Kanka ne kadardır spor yapıyorsun 2 ay çok kısa bir süre verim alabilmen için bence. Bir de verim alamıyorum derken gelişmediğini kastediyorsan büyük ihtimal başka bir yerde hata yapıyorsundur program o kadar sorun çıkarmaz yani.

3 aydır spor yapıyorum 2 ay yaptim ne ağırlıklar arttı ne görüntüde değişiklik oldu hiçbir şey olmadı.

Kanka 3 aydır yapıyorsan büyük ihtimal ya formla ilgili sıkıntın vardır ya da tükenişle daha çok onlara dikkat et.

Kanka 3 aydır yapıyorsan büyük ihtimal ya formla ilgili sıkıntın vardır ya da tükenişle daha çok onlara dikkat et.
Programın sıkıntısı zaten hem yüksek set sayısı olup hem de her set RIR 1 ya da tükeniş olması. Toparlanamayıp ağırlık arttıramaması normal. İyi bir program değil.

Programın sıkıntısı zaten hem yüksek set sayısı olup hem de her set rır 1 ya da tükeniş olması. Toparlanamayıp ağırlık arttıramaması normal. İyi bir program değil.

Hocam siz önerir misiniz bir program.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…