Spor programı önerisi

Hocam zaten set sayılarınız fazla bir kere 2 setten fazla yapmak gereksiz bir hareketi ve haftada 3 gün bu programla toparlanmak imkansız 2 gün uygulanabilir ama.
Set sayılarım fazla falan değil. Hareket çeşitliliği çok az. Senin verdiğin programda göğüs için 3 hareket varken benimkinde 1 hareket var. O 1 hareketin 4 set olması oldukça normal. Haftada 3 upperı benim vücudum kaldırmaz diyorsanız yapmayın. Ama bu 5x5, texas method, candito 6 week gibi yüksek frekanslı programları yapıp hayvan gibi gelişen binlerce insan var. En büyük örneği de gökalafın natural zamanları. Kendiniz yapamıyorsanız imkansız demeyin. Başkaları çok da güzel uygulayabiliyor.

3 kere bir kası çalıştırmak = 1 kere çalıştırmak
ikisi de saçmalık.

Antrenmanın hakkını vermekten kasıt bitkinlik yönetiminden ve programlamadan bihaber olmak mı?
Benim iki set barbel Row'um çoğu kişinin 5 set barbel Row'una bedeldir eminim hocam hakkını vermek buna denir.

3 kere bir kası çalıştırmak = 1 kere çalıştırmak
ikisi de saçmalık.

Benim iki set barbel Row'um çoğu kişinin 5 set barbel Row'una bedeldir eminim hocam hakkını vermek buna denir.
Kanka öyle bir şey yok. 5 set yapanlar yapmayı bilmiyorsa 2 set yeterli demek değil bu. Sen 2 set yap aynı şekilde bilen birisi 3 set yapsın daha iyi gelişir. Maksimum hipertrofi antrenman başına 3-8 set haftalık 10-20 set arasında gerçekleşiyor.

Zaten 2 sette vereceğimi vermişim 3. sete gerek yok zaten yemeğimi yemişim tatlımı yemişim üstüne tekrar yemek yemeye gerek yok yani.

Zaten 2 sette vereceğimi vermişim 3. sete gerek yok zaten yemeğimi yemişim tatlımı yemişim üstüne tekrar yemek yemeye gerek yok yani.
Hakkını gerçekten veriyorsa 3. set amelelik ve gereksiz yorgunluk bir sonraki antrenmanları da düşünmek gerek

Ben bilimsel araştırmalara göre en az 3 set gerekli diyorum siz 2 sette vereceğimi vermişim diyosunuz. 2 setle gelişirsin gelişemezsin demiyorum. Ama 3-4 set yaparsan kesinlikle daha iyi gelişeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…