Spor programı ve protein tozu önerisi

gaziwwq

Decapat
Daha fazla  
Merhaba 20 yaşındayım 89 kg - 1.74M'yim 1 aydır spor yapıyorum ancak kendime daha düzgün bir spor programı arıyorum. 5 gün spor yapıp kalan 2 gün dinlenmeyi düşünüyorum. Tavsiye edebileceğiniz bir program var mı? Aynı zamanda protein tozuda almak istiyorum. Hardline 3matrix çikolata aromalı protein tozu nasıldır her serviste 2gr creatinde bulunuyor. Sizce alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba 20 yaşındayım 89 kg - 1.74M'yim 1 aydır spor yapıyorum ancak kendime daha düzgün bir spor programı arıyorum. 5 gün spor yapıp kalan 2 gün dinlenmeyi düşünüyorum. Tavsiye edebileceğiniz bir program var mı? Aynı zamanda protein tozuda almak istiyorum. Hardline 3matrix çikolata aromalı protein tozu nasıldır her serviste 2gr creatinde bulunuyor. Sizce alınır mı?

Hardline biraz pahalı bigjoyda güzel indirimler oluyor çok yakın markalar zaten program olarak çok detaylı yazamam belki ama her gün 1 bölge olarak çalışabilirsin sırt göğüs omuz kol ve bacak olarak sevdiğin hareketlerden 12 15 set aralığı yeterli olur tekrar aralığı 8-12

Hardline biraz pahalı bigjoyda güzel indirimler oluyor çok yakın markalar zaten program olarak çok detaylı yazamam belki ama her gün 1 bölge olarak çalışabilirsin sırt göğüs omuz kol ve bacak olarak sevdiğin hareketlerden 12 15 set aralığı yeterli olur tekrar aralığı 8-12

Bigjoy fiyatlarını biraz inceledim 30 servis 1293₺, Hardline 1390₺ aralarında 100TL var ama bigjoyda creatin bulunmuyor, bu yüzden Hardline alma taraftarıyım. Sizce mantıklı mı?

Aynı mantıkla ben de Hardline çilekli almıştım ama kim ne derse desin yerli markalarımıza güvenmiyorum. Scitec, Nutrend gibi Avrupa markalarını tercih ederim. Kreatin istiyorsanız da çoğu marka Çin'den ithal ettiği için marka fark etmez diyorlar. Alman üretici olan Creapure kreatini kullanıyorum.

Bütçe yetiyorsa şu üründe de 1.5g kreatin var: Nutrend Beef Protein 900 Gr - Et Proteini

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı