Spor salonuna gidecek birine verilecek tavsiyeler nedir?

Abi basket bana kütle kazandırmıyor, koçum ve arkadaşlarım sıskalığımı yüzüme vuruyor çok sıkıldım artık
Koçunla konuş sana fitness önerirse başla ve kendisinden baskete yönelik bir program isteyebilirsin.

Kütle kazanmanın tek yolu fitness değil sen yeterince günlük protein alığ şeker tüketiyormusun?

Şekeri sıfırla ve kilon kadar protein al spor yapadanda düzlebilirsin.

Koçunla konuş sana fitness önerirse başla ve kendisinden baskete yönelik bir program isteyebilirsin.

Kütle kazanmanın tek yolu fitness değil sen yeterince günlük protein alığ şeker tüketiyormusun?

Şekeri sıfırla ve kilon kadar protein al spor yapadanda düzlebilirsin.
Ilginiz için çok teşekkürler dediklerinizi yapacağım

@üyeadim Yaşınız küçük bence de ama mademki kütle kazanmak istiyorsunuz clean bulka girip calisthenics yapabilirsin. Emin ol ki vücut ağırlığınla çalışmak seni geliştirir sağlam vücut da yaparsın. 15 yaşına falan geldiğinde salona başlarsın altyapın da olacağı için daha az zorlanırsın.

Evet calisthenicsde çok mantıklı.
@üyeadim Yaşınız küçük bence de ama mademki kütle kazanmak istiyorsunuz clean bulka girip calisthenics yapabilirsin. Emin ol ki vücut ağırlığınla çalışmak seni geliştirir sağlam vücut da yaparsın. 15 yaşına falan geldiğinde salona başlarsın altyapın da olacağı için daha az zorlanırsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı