Spor salonuna gitmeden kas yapmak mümkün mü?

Error 01

Hectopat
Daha fazla  
İnternette kaslı insanları görüyorum, çok özeniyorum ama yurtta kaldığım için gidemiyorum. 14 yaşındayım. Nasıl bir şey yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Özendiğin kadar yapman mümkün değil onlar yüksek ihtimal steroidli elemanlardır.

İnternette kaslı insanları görüyorum, çok özeniyorum ama yurtta kaldığım için gidemiyorum. 14 yaşındayım. Nasıl bir şey yapabilirim?

Öncelikle sosyal medyada gördüğün kişilere benzemek istiyorsan büyük hayal kırıklığına uğrarsın spor salonuna gitsende kolay kolay yapılmaz o vücutlar zaten çoğu iğneli ya da en az 2 senelik vücutlar.
Yurtta ağırlık alıp 6 ay düzenli spor yapsan kuvvetli olup güzel gözükebilirsin ama tavsiyem yaşın daha küçük o yaşlarda heves edebilirsin şimdilik evde her gün şınav mekik çek tükenişe git zamanla kuvvetlenirsin 2 sene sonra da testosteron seviyen artınca ağırlık alıp güzel vücut yaparsın.

Elbette mümkün. Şınav ve varyasyonları ile omuz, arka kol, göğüsü muazzam geliştirirsin. Plank ile karnını sıkılaştırırsın. Mekik ve varyasyonları ile karın kasını geliştirirsin. Squad ile bacak ve kalçalarını muazzam parçalı hale getirebilirsin.

Bu saydığım en temel 3 hareketi yaparsan emin ol gelişirsin. Bir süre sonra sırt çantan ile kendine ağırlık eklersin, o zaman spor salonundan farkı kalmaz kaslarını çalıştırdığın hareketlerin.

Sercan Ulusoy Youtube kanalına ve Barış Erdoğan kanalına bakmanı tavsiye ederim. Sercan Ulusoy biraz daha vücut ağırlığına yatkın diye biliyorum. Göz at oralara bir.

Şınav mekik gibi hareketler seni güçlendirir elbet. Görüntüde fark olmasını istiyorsan bir dumbell seti alıp evde çalışabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı