Spor salonuna gitmeye değer mi?

Amacın sağlıklı olmaksa spor salonuna gitmek çok gereksiz yediğine içtiğine dikkat edersen her gün yarım saat bir saat yürüyüşüne gidersen yeterli olur six pack yapıp karıya kıza hava atacağım dersen spor salonu şart evdeki imkanlarla ancak bir yere kadar oluyor.

Amacın sağlıklı olmaksa spor salonuna gitmek çok gereksiz yediğine içtiğine dikkat edersen her gün yarım saat bir saat yürüyüşüne gidersen yeterli olur six pack yapıp karıya kıza hava atacağım dersen spor salonu şart evdeki imkanlarla ancak bir yere kadar oluyor.
Arkadaşlarım felan orda bide vücüdumu geliştirmek istiyorum.

"Six pack yapıp karıya kıza hava atacağım" Sporu bu amaç uğruna yapmanızı tavsiye etmem açıkçası yine de spor salonu 1300 liraya alacağınız bir halter setinden daha fazla işlevli olacaktır. Dsiplinli yaptığınız takdir de.

Bence burada önemli bir konu var atladığınız.

Spor salonuna yazılınca iş bitmiyor. Programınızı düzenli olarak kim yazacak?

Ben bazı yerlerin yorumlarına bakmıştım yani her yerde böyle mi orasını bilemem ama ilk ay belki yaparlar programınızı ama o da çoğu kişiye yazılan program olabilir ve sonraki aylarda ne kadar ilgilenecekler sizle?

Bir de ücretli "Kişisel Antrenör" bulmanız gerekebilir. Bu işlerden çok anlamam ama iyi bir gelişim için program çok önemli değil mi? Bunun için de ekstra para ödemeniz gerekebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı