Spor salonunda utanmak

Hocam 15 yaşına girdim. 1.70 boyum var kilom ayakkabılarla beraber 56. Attığım resmin bir değişiği. Orda ki abiyle yapmıştık ve o ağırlık ekleyince gaza gelip bende 7,5 taktım. Normalde ağırlık olmadan yapıyorum.

Bir de yaşın küçükse zaten bir anda bir şey bekleme Instagram'da 6 ayda şöyle 1 yılda şöyle diyen 14-15 yo insanların çoğu en az 3 yıldır yapıyor veya başka bir spor geçmişi var.
Kollarım çubuk gibi. Ben biraz kollarım şişsin, biraz güçlü olmak istiyorum. Arkadaşlarım güçlü.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-07-15 204334.png
    104,9 KB · Görüntüleme: 34
Evet, yeni başlayanlar için daha uygulanabilir bir programa benziyor; ek bilgileriniz için teşekkür ederim.

Hareketleri doğru yapmanız lazım ve ısınmanız esnemeniz lazım bunlar kas gelişimine ekstra katkılı olur ve sakatlığı minimuma çeker.

1.70 boyum var kilom ayakkabılarla beraber 56.

Kollarım çubuk gibi. Ben biraz kollarım şişsin, biraz güçlü olmak istiyorum. Arkadaşlarım güçlü.

Hocam yemek düzeninize dikkat etmeniz gerekli aslında.

Sen yiyince guller acar gul pembe.

Yemege aban gerisine karisma.

Hacım yemeğe dikkat et bak demeyi unuttum erken yatıp erken uyanınca fazladan yemek şansın oluyor mesela ben 12'de kalkıyorum 4-5 gibi yatıyorum 5-6 öğün gidiyor 2 saatte bir pilav yiyorum bir de yavaş yediğim için yarım saat falan sürüyor yemem.
Örneğin 1'de uyusam ki gene geç ama 1'de uyudun 8'de kalkabilirsin 7 saat uyku gayet yeterli 1 hafta uanınca alışcan 8'de yemeğe başlasan akşam 10a kadar 8 öğün yeme şansın oluyor bu çok büyük bir rakam 8 öğün çok büyük bir rakam.

Dostum ne bitmesi tatilin bitmesine daha 2 ayın var. 2 ayda küçük de olsa gelişme görürsün. Hiç utanmana gerek yok ben ilk günler utanıyordum şuan takılıyorum kendi başıma utanma yani.

Dostum ne bitmesi tatilin bitmesine daha 2 ayın var. 2 ayda küçük de olsa gelişme görürsün. Hiç utanmana gerek yok ben ilk günler utanıyordum şuan takılıyorum kendi başıma utanma yani.
Açılsın da istemiyorum. Umarım 2 ayda faydasını görürüm.

Hocam sizi gram anlamıyorum spora başladığımda 120 kiloydum salonda ki herkes de çok yardımcı oldu.
Hatta kimse bir soru sorsam cevap vermekle geçmedi bizzat gösterdi istediğin zaman gel sor çekinme gibi bu tarz bir sürü yanıt aldım bazılarıyla spor salonları ayrılsa bile hala idman bile atıyoruz veya dışarıda buluşuyoruz kendinizi hor görmeyin spor salonunda 6 aydan fazla vakit geçirmiş birisi size asla kötü gözle bakmaz diye düşünüyorum. Bir zamanlar herkes zargana veya obezdi en kötü skinnt fat di kimse karın kaslarıyla veya 40 cm kollu doğmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…