Spor salonunda utanmak

Utanmayı geçtim kendine büyük bir hata yapmışsın. O ağrımasının sebebi sakatlanmaktan falan değil vücudun ham olduğu için yani alışık olmadığından ilk başta ağrı yapıyor sen bu ağrıyı görmezden gelip devam edersen vücudun alışıyor ve ağrı geçip gidiyor. Sen ne diye gidip ara verdin ki?

Arkadaşlar aşırı utanıyorum. Kollarım çubuk gibi olunca onların yanında yapamıyorum. Mesela dambıl kaldıracağım ancak oradaki abilerin yanına gidip yapamıyorum. Yukarıda bacak çalışıyorum. Gidemiyorum. Kollarım da çubuk gibi. Bu aralar 1 saat olmadan çıkıyorum. Yaz tatili gelince fena kas yapıp arkadaşlarıma hava atacağım demiştim. Tatil de bitti sayılır, bu saatten sonra da olmaz. Sol kolum 2 haftadır yukarısı makine çalışırken ağrıyor ve 2 hafta makine çalışamadım. :( nasıl yapacağım?
dostum kusura bakmada hiçkimsenin umurunda değilsin bak işine :)

Utanmayı geçtim kendine büyük bir hata yapmışsın. O ağrımasının sebebi sakatlanmaktan falan değil vücudun ham olduğu için yani alışık olmadığından ilk başta ağrı yapıyor sen bu ağrıyı görmezden gelip devam edersen vücudun alışıyor ve ağrı geçip gidiyor. Sen ne diye gidip ara verdin ki?
Ara vermedim. Makine çalışmayı bıraktım. Gerçekten gücüm yetmiyor o ağrıdan dolayı.

Tam tersi 1 gün ara vermesi en mantıklısı hocam. Ben hatırlıyorum o ağrı çok fena birşeydi. 1 gün gidememiştim sonra devam ettim aynı şekilde.

Hocam bazıları konuşuyor benle ama yanıma birisi geliyor. Makine çalışıyorum adam ağırlıkları takıyor ben daha 1 tane ağırlık takamıyorum.
istersen poşet kaldır kimse seni umursamayacaktır bizim salonda 2.5 kilo dambılla çalışan 16 yaşında çocuk var 5 kiloyu kaldırmasını söyledim. onla hareketi düzgün yapamıyorum dedi

İstersen poşet kaldır kimse seni umursamayacaktır bizim salonda 2.5 kilo dambılla çalışan 16 yaşında çocuk var 5 kiloyu kaldırmasını söyledim. Onunla hareketi düzgün yapamıyorum dedi.

Çocuk spor salonu çıkışı aynı şekilde siz 12.5 kiloyu kaldırırken ben 2.5 kilo kaldırdığım için utanıyorum dedi bende aynen şunu dedim.

Dostum kusura bakmada hiçkimsenin umurunda değilsin bak işine :)

Arkadaşlar aşırı utanıyorum. Kollarım çubuk gibi olunca onların yanında yapamıyorum. Mesela dambıl kaldıracağım ancak oradaki abilerin yanına gidip yapamıyorum. Yukarıda bacak çalışıyorum. Gidemiyorum. Kollarım da çubuk gibi. Bu aralar 1 saat olmadan çıkıyorum. Yaz tatili gelince fena kas yapıp arkadaşlarıma hava atacağım demiştim. Tatil de bitti sayılır, bu saatten sonra da olmaz. Sol kolum 2 haftadır yukarısı makine çalışırken ağrıyor ve 2 hafta makine çalışamadım. :( nasıl yapacağım?
Yaş kaçtı

Kardeşim gereksiz supplement önermeyin boşa parası gitmesin, supplementler mucize değil onları kullanınca kaslı olmayacak. Önce sen beslenmeyi öğrenmelisin ki antrenmandan verim alıp çubuk gibi olmaktan kurtulasın. Utanma konusuna gelirsek bende dahil bir çok arkadaşımız çubuk gibi vücutla başlamıştır utanarak çekinerek kendini geliştiremezsin. Ben zayıfken antrenmanlara hevesle gidiyordum beslenmemi doğru yapıp gelişim gördükçe motive oluyordum.

Önce kendi özgüvensizliğini yeneceksin sonra da sporu sevmeye başladıkça ve disiplinli olup doğru düzgün kalori takibi yapıp beslendikçe kilo da alırsın kasında gelişir zayıflıktan kurtulursun.

Supplement önermeme sebebim zaten arkadaşın yaşı küçük ona vereceği parayla gitsin tavuk alsın günlük proteinini karşılasın daha yararına olur.

Son düzenleme:
Hocam 2 hafta aşırı fazla hamlık ağrısı için. Vitaminlerinizde bir sıkıntı mı var acaba? Doğum günün kutlu olsun bu arada.
Vitaminlerimde sıkıntı olabilir. Doğum günüm için teşekkür ederim. Kimse gelip de doğum günün kutlu olsun demedi :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı