Spor sonrası ağrı normal mi?

Hocam spor ortalama 1 saat mi olmalı? Benim arkadaşlarım sabahtan akşama kadar çalışıyorlar?

Hocam evde dambıl ile çalışsam sorun olur mu? Yoksa dinlenmeli miyim?
hocam sporun süresi yoktur yapılacak belli hareketler vardır o hareketli yaparsın plan programına göre salonda oyalanırsın vs zaten orda kaldığın süre uzar.

Hocam sporun süresi yoktur yapılacak belli hareketler vardır o hareketli yaparsın plan programına göre salonda oyalanırsın vs zaten orada kaldığın süre uzar.

Hocam plan yapmak gerekli mi? Ben bütün aletlerin kullanmasını öğreniyorum. Galiba ağrılarım normal. Ağrılarım gidince ve bütün aletleri öğrenince hepsini kullanacağım. Program gerek yok bence. Sizce?

Hocam plan yapmak gerekli mi? Ben bütün aletlerin kullanmasını öğreniyorum. Galiba ağrılarım normal. Ağrılarım gidince ve bütün aletleri öğrenince hepsini kullanacağım. Program gerek yok bence. Sizce?
Profesyonel olarak ilerleyeceğim diyorsan program yap ama ben sporumu kas kütlesi kazanmak için veya kondisyon için yapacağım diyorsan kendini aşırı yıpratmayacak şekilde ufak ufak tükeniş setlere giderek verimini arttırabilirsin. Dediğim gibi ama burada önemli olan spor değildir, beslenmedir.

hocam bende ilk başta sizin gibi düşünüyordum ilk ay bütün aletlere girdim lakin sonradan bunun yanlış olduğunu keşfettim biraz her gün belli bir kas bölümüne çalışmak sizi daha az yoracak ve oradaki kas kütlenizi daha hızlı geliştirmenize yarayacaktır.

Profesyonel olarak ilerleyeceğim diyorsan program yap ama ben sporumu kas kütlesi kazanmak için veya kondisyon için yapacağım diyorsan kendini aşırı yıpratmayacak şekilde ufak ufak tükeniş setlere giderek verimini arttırabilirsin. Dediğim gibi ama burada önemli olan spor değildir, beslenmedir.

Hocam her gün gideceğim. Ondan dolayı profesyonel olarak gideceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı