Spor yapmadan yağ yakmak

itskaarina

Picopat
Daha fazla  
Selamlar, vücudumda ki yağ oranı fazla olduğu için alt göbeğim var. Spor yapmayı sevmiyorum, az yiyerek hem de protein ağırlıklı beslenerek göbeğimi eritebilir miyim? Ya da Akdeniz ürünleri ağırlıklı beslensem?

Selamlar, vücudumda ki yağ oranı fazla olduğu için alt göbeğim var. Spor yapmayı sevmiyorum, az yiyerek hem de protein ağırlıklı beslenerek göbeğimi eritebilir miyim? Ya da Akdeniz ürünleri ağırlıklı beslensem?

Kanka yag vücuddan 2 şekilde atılır 1 ter 2 karbondioksit gazıyla yemek şeklin iyi ama terleyebilmelisin yoksa yağların ileride orada sabit kalıp şişip inen doku olacak. Yani uzun sürer ama az yemeyle olur.

Kalori açığı vererek kilo verebilirsin, yani günlük kalori ihtiyacının altında yemen lazım. Yalnız kas kütlen çok azsa skinny fat dediğimiz durumda olabilir. Çünkü erkeklerde yağ genelde göbek ve bel bölgesinde birikir. Skinny fattan kurtulmanın yolu ya spor yaparak vücudunu şekillendireceksin ya da çok zayıf olacaksın(ki hiç sağlıklı değildir hormonal sıkıntılar, halsizlik vs. oluşabilir).
Yağ yağmak için için ya hareket edeceksin ya da 0 yağ minimum karbonhidrat ile besleneceksin.
Karbonhidrat gerekli bir şey. Karbonhidrat almazsa vücudu güçten düşer. Vücudun da enerjiye ihtiyacı var ve bunu sağlamanın en iyi yolları karbonhidrat ve yağdan geçer. Ayrıca yağ almazsa testisler nasıl iyi çalışacak? Böyle diyetler uyku problemleri , geç iyileşme , yorgunluk ve düşük erkeklik hormonuna yol açar.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı