Kas yapmadan yağ yakmak

PatatesliSucuk

Decapat
Arkadaşlar benim bir hedefim var ve kilo vermeye çalışıyorum bütün vücudum yağlı. Kilo verdim fakat kendimi hala iyi hissetmiyorum. Amacım fit bir vücut değil omuzlarımı küçültmek daraltmak kaslı olmak istemiyorum yağ olmasın yeter bu yüzden ağırlık kaldırmıyorum ve sporu bıraktım. Sadece hareketli olmaya çalışıyorum ve ağır bir diyetteyim 1500 kalori açığım var. Kilo veriyorum bir sıkıntı yok fakat kas yapmadan yağsız ince bir vücut nasıl elde edebilirim? Omuzum çok geniş ve ellerim çok kalın ve bundan rahatsızım. Kaslarım şu an biraz var fakat onları da eritmek istiyorum çünkü yapmak istediğim bir şey var. Bu kısmı takmayın.

Arkadaşlar benim bir hedefim var ve kilo vermeye çalışıyorum bütün vücudum yağlı. Kilo verdim fakat kendimi hala iyi hissetmiyorum. Amacım fit bir vücut değil omuzlarımı küçültmek daraltmak kaslı olmak istemiyorum yağ olmasın yeter bu yüzden ağırlık kaldırmıyorum ve sporu bıraktım. Sadece hareketli olmaya çalışıyorum ve ağır bir diyetteyim 1500 kalori açığım var. Kilo veriyorum bir sıkıntı yok fakat kas yapmadan yağsız ince bir vücut nasıl elde edebilirim? Omuzum çok geniş ve ellerim çok kalın ve bundan rahatsızım. Kaslarım şu an biraz var fakat onları da eritmek istiyorum çünkü yapmak istediğim bir şey var. Bu kısmı takmayın.
Kas erimesi diye bir şey yok sadece kaslarınızı çalıştırmazsanız su kaybı yaşarsanız küçülme olur.

Kasları kaybedersen daha kötü bir fiziğin olur emin ol. 1500 kalori açığı eğer kardiyo yapıyorsan iyi ama yapmıyorsan çok sağlıksız. Hareketliyim demişsin yani günde 2200 kalori yaktığını varsayarsak günde 1200-1300 kalori yemen sağlıklı olacaktır (tabiki proteğin ve sağlıklı karbonhidrat ağırlıklı) ve 7 günde 1 kilo gibi bir hız sağlayacaksın. Ama kardiyo da yaparım dersen tabii ki 5 günde 1 kilo bile verebilirsin. Kasları eritmek isteme bence çünkü kas olmaması demek yağ olması demek ve kas yerine yağ olursa yeniden kilo almaya başlarsın. Yardımcı olabildiysem mutlu olurum 😊

Gülen kişilere söylüyorum arkadaşlar evet saçma gelebilir ama ben böyle istiyorum kaslı vücut sevmiyorum kötü bir fizik olacağını sanmıyorum böyle fizikliler çok var çünkü yakın arkadaşlarım da var ayrıca.

Arkadaşlar kızların fiziği nasıldır aynı onun gibi. İnce bir bel ve şişkin olmayan bir vücut.

1.png

Yardımcı olacak var mı kas yapmadan yağ eritmek istiyorum bacaklar falan çok yağlı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı