Spor yapmak çok yoruyor

Yürüyüş yapmak yerine koşu yapın. bir, iki saat yürüyecekseniz, yarım saat aralıklı koşu yapmanız daha büyük artı olacaktır.

Y
Çok teşekkür ederim galp.

Her gün ayni yollari yürümek insanı biraz boğabilir. Paranız varsa Fitness'e gidin. Günde kalori harcamaya bakın. Bir de sabah aç karnına yapılan yürüyüşler daha çok yağ yakmakta. Sabah bir de kahve, yeşil çay içersen tadından yenmez. Tartıya bağlı kalma. Dış görünüş her zaman daha önemli. 1 kg da verebilirsin ama bu 1 kg verince hepsi yağdan gitmiş olmuyor.

Daha yeni başladığınız için vücut alışmamış ben de ilk baskete başladığım zaman yoruluyordum ama geçer diye düşünüyorum.

Fazla abartmayın haftada 2 gün mesela tatil verin. Sporun yanında yeme içmeye dikkat edip abur cubur, kola gibi şeyleri azaltın veya bırakın. Su için. Ama hiçbirini abartmayın. Abartmak zarar verebilir.

Benimde yoruyor. Spor yaparken gözüme ter kaçtığı için bazen gözüm kapalı yapıyorum. Kendime karın kası programı oluşturdum 1 hafta geçti karın kasım çıktı. İstersen atarım. Cehennemin 4. Katından bu programı çıkarıp dünyaya program adıyla getirdim. İnanılmaz yoruyor. Gözüme ter yapıyor. Ama idmanın akıcılığının bozulmaması için gözüm kapalı devam ediyorum. Bacağındaki kıllar neyse neyse. Karın idmanı yapıyorum. 30 günde baklava şeyinden daha yararlı bu arada. 1 haftada baklava yaptım. Çok fazla yok ama göbeğim tamamen eridi ve biraz karın kasım çıktı. İstersen sana atarım zaten forumda 2 kişi ki 3 kişimi ne benden istedi. 1 dakkada kopyalayıp atarım yaşım 14.
Dostlarım peki günde kaç kalori yakmak gerekiyor ?
Aldığın kalori verdiğin kaloriden daha yüksekse sen kilo alırsın. Olay bu. Buna göre haraket etmen lazım
Dostlarım peki günde kaç kalori yakmak gerekiyor ?
Aldığın kalori verdiğin kaloriden daha yüksekse sen kilo alırsın. Olay bu. Buna göre haraket etmen lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…