Spor yapmama rağmen kilo alıyorum

AxiBorea

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Bugün tartıya çıktım 105 çıktı. 2 hafta önce 102'dim. Şu an ne yapacağımı bilemiyorum ne yapabilirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Harcadığın kalorinin aldığından fazla olması gerek.

Kalori açığı oluşturman gerekiyor. Sporda harcadığın kadarını almayabilirsin.

Son düzenleme:
Harcadığın kalorinin aldığından fazla olması gerek.
Yani günde 2000 küsür kalori mi yaksın 😀. Günlük 2500 alması gerekiyorsa 2000 alır, spor yaparak hem kas gelişimi ve yağ yakımına yardımcı olur hem de metabolizmayı hızlı tutar. Kalori hesabı yapmanız lazım. İstersen 10 saat spor yapın, kalori açığı oluşturmadan 1 gram veremezsiniz.

Bugün tartıya çıktım 105 çıktı. 2 hafta önce 102'dim. Şu an ne yapacağımı bilemiyorum ne yapabilirsiniz?
Öncelikle sabah tuvalete çıktıktan sonra aç karnına tartilin spor yapıyorsanız bi sure sonra kilo verme yavaşlıyor kas kutleniz artığı içinde olabilir tartıya bakmayın aynanın karşısında nasıl gorundunuze bakın.

Yani günde 2000 küsür kalori mi yaksın 😀. Günlük 2500 alması gerekiyorsa 2000 alır, spor yaparak hem kas gelişimi ve yağ yakımına yardımcı olur hem de metabolizmayı hızlı tutar. Kalori hesabı yapmanız lazım. İstersen 10 saat spor yapın, kalori açığı oluşturmadan 1 gram veremezsiniz.
Kalori açığı oluşturman gerek demek istemiştim :D

Son düzenleme:
Low carb diet bakabilirsin ama 1 ay fazla yapma sağlıklı değil sabah aç karnına 1 yemek kasigi elma sirkesi yarım limon su ile karıştırılarak iç yağ yakımını hizlandirir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı